(FOTO) SKANDALOZNO! Niko ne zna da je Nataša Bekvalac bila u braku sa OVIM čovekom, isplivalo sve!

Autor: Pulsonline

Zabava

29.03.2020

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Žene sa Dedinja" osvojila je srca publike u trenutku kada je krenula da se emituje, te 2011. godine!

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Nataša Bekvalac

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve. Čarna Malbaš je supruga pop-pevača Martina koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit promiskuitetna vajarka.

U seriji igraju još mnogi naši poznati glumci, ali neverovatno da niko za ovih sedam godina od prikazivanja, nije obratio pažnju da se u dve epizode prve sezone pojavljuje i pevačica Nataša Bekvalac.

Nataša se pojavljuje u 4. epizodi serije gde tumači lik zanosne pevačice Nine koja se razvodi od svog supruga uspešnog bankara Hranislava, i za pomoć se obraća njihovoj zajedničkoj prijateljici - advokatici Klari.

Foto: Printscreen
Miloš Timotijević kao Hranislav

Nina želi da sazna koliko Hranislav ima novca kako ne bi ostala uskraćena tokom brakorazvodne parnice, ali se iznenada predomišlja i shvata kako joj novac niti znači niti treba.

RepublikaFoto: Printscreen
Nataša Bekvalac

Ona ima uspešnu karijeru, nasledstvo od bake, kuću u Beču, a Hranislava očigledno i dalje voli. Kada on ovo sazna, ostavlja Klaru sa kojom se tajno viđao i shvata da je Nina žena njegovog života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading