(VIDEO) BOLJA OD SEVERINE! Svi je pamtite po PO*NO skandalu, a sada je Sanja izbacila novi snimak!

Autor:

Zabava

27.03.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Sanji Stojanović mnogi su na početku karijere previđali blistavu budućnost. Međutim te prognoze potpuno je bacio u senku kućni video pevačice i njenog bivšeg dečka. Njihove intimne scene preplavile su društvene mreže, a za Sanju su tako saznali i oni koji apsulutno ništa nisu znali o muzici koju peva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Sanja Stojanović

Pričalo se da je video plasirao njen bivši dečko da bi se osvetio, a mediji su o tome brujali danima. Sanja se tada povukla sa scene, a osim što nije snimala, nije se nigde ni pojavljivala u javnosti. Ona se udala i posvetila porodici. Ipak, posle 11 godina braka i dvoje dece, nedavno se razvela. Mediji su pisali da ju je suprug prevario i izbacio na ulicu, ali ona o razlozima nikada nije progovorila.

- Prosto je, mi više ne možemo da funkcionišemo, a detalje bih zadržala za sebe. Kada se nešto završi više nije ni bitno zašto je to tako, prekinuto je i to je to - rekla je ona.

Ubrzo nakon toga odlučila je da se vrati na muzičku scenu i snimila povratnički singl u kojem je pokazala svoje obline, ali i silikonske usne koje je u međuvremenu uradila.

- Pa, iskreno rečeno, kajem se. Smatram da sam bila baš mlada da bih u tom trenutku razmišljala kao sada. Nekako ja nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima. Sada mi to ne predstavlja nikakav problem i mogu otvoreno da prokomentarišem taj video. Tada mi je to bio takav tabu, ja sam tada imala 20 godina. Opet kažem, nezrelost je učinila svoje, nespremnost. Sada je to već nešto drugačije. Sa 30 i kusur godina malo drugačije razmišljam - izjavila je svojevremeno pevačica.

Iako je spremna za razgovor sa medijima, o toj temi sa naslednicima nije razgovarala.

Sanja je trenutno u kućnoj izolaciji, a sve je iznadila novim snimkom na kome izodi numeru Severine Kojić "Dobrodošao u klub", a mnogi su prokomentarisali da je bolje otpevala od koleginice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoki

27.03.2020 18:34

Sad je napredovala , pokazuje rupe i od pozadi