Dara Bubamara u izolaciji sa sinom u Novom Sadu: Puna sam para, a osuđena sam na TV i klopu zbog korone!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

27.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara, jedna od naših najvećih zvezda i, slobodno možemo reći, po hiperaktivnosti pevačica broj jedan na našoj estradi ozbiljno je shvatila savete stručnjaka za vreme pandemije koronavirusa, te bez preke potrebe ne izlazi iz stana, a dane provodi u izolaciji u Novom Sadu.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV happy
Dara Bubamara

Pevačica je istakla da situacija nikako nije naivna, te da njoj uopšte nije do pevanja, ali je isto tako naglasila da ona ne osuđuje kolege koje putem Instagrama to rade.

- Kada se pojavila korona, u početku sam govorila sebi: "Ajde baš me briga, ne moram raditi, putovaću, tako sam se tešila." Ali kada je stanje postalo ozbiljnije, pa kada je uveden karantin, svaki dan sve gore i gore, u jednom momentu sam stvarno mislila da sanjam. Probudim se, ja mislim da je to san ovo što se dešava, prosto ne mogu da verujem - rekla je Dara za Srpski telegraf i objasnila zbog čega se ne vodi primerom svojih kolega i ne peva na Instagramu.

- Nije mi momenat sada za lajv, ne osuđujem kolege, neko želi da peva. Meni trenutno nije do toga, nisam u nekoj depresiji ili nešto. Ali vidite kakva je ovo situacija, a ja sada kao pevam nešto. Jednostavno, treba da prođe malo vremena i kada to bude išlo nabolje, kada bude bilo bolje narodu - rekla je Dara.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dara Bubamara

Ona dane provodi sa sinom, a vreme je tako ispunila da se jednako i odmara, ali i uživa sa porodicom. Poručuje ljudima da zadrže pozitivan duh.

- Poručujem ljudima da ne padaju u neku depresiju, eto meni, recimo, prija da slušam Selin Dion, Vitni Hjuston, slušam, uživam, kuliram, ležim, nađem neki način da ne padam. Bože moj, nedostaje mi normalno da se družim sa ljudima, pogotovu što sam ja na estradi broj jedan. Jedna hiperaktivna žena (smeh), niko nije kao ja, meni bi trebalo najteže da padne ovo. Ne zbog posla, novca, nije sve u parama. Fali mi da ga istrošim negde. Bitno je samo da smo živi i zdravi. A sve će ostalo doći.

Hoću da se malo situacija smiri, zato ne izbacujem slike, snimke ni klipove. Nije momenat, rekla je Dara

Dara prognozira da će ovo stanje trajati do juna, ali poručuje da ćemo samodisciplinom sve brže izgurati.

- Molim boga, nekako se nadam da će to do kraja juna da prođe, to su neke moje prognoze. Realno gledam, pa iako će nam situacija verovatno biti gora nego što je bila, šta ćemo, ipak je najbitnije da budemo zdravi. Eto, molim boga, sve nas je to zadesilo. Neko ima bolje uslove, neko ne, ali sada smo svi isti. I ko ima para i ko nema, svi smo isti, svi smo osuđeni na televizor i na klopu i to je to - završila je pevačica.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Treniram u dvorištu

Dara kaže da je pronašla način i u izolaciji da ispuni vreme.

- Ja sam čitav dan isplanirala tako da uvek imam neku obavezu. Treniram u dvorištu sa trenerom, pa malo prošetam, pa malo pričam sa sinom, malo radimo domaći. Možda i korona nije tako loša, eto da budem malo više sa detetom. Gledam opet na to pozitivno. Ko zna zašto je to sve dobro. Možda je to bog rekao da treba da sednem da se odmorim malo jer ja ne bih stala uopšte - rekla je pevačica.

Foto: e-stock/D. STANOJEVIĆ

Moramo svi da se primirimo

Dara je apelovala na sve ljude da ostanu kod kuće, a ona se od panike i histerije na društvenim mrežama štiti tako što pomenute i ne gleda, već se samo bazira na vesti i zvanične preporuke.

- Treba malo svi da se primirimo, nije ni za smejanje, ko god postavlja slike i snimke, meni je sve to odvratno. Ja sam stvarno pozitivna, sad sam, recimo, kod bake došla na ručak, pa idem da vidim tatu, vozim se kolima i jednostavno gledam ljude ispred apoteke razdvojeni, ispred pekare stoje razdvojeni, slabo ljudi na ulici što mi je okej što se pridržavaju, ali kada pogledam sve to mislim da je neki san. Jezivo. Moj savet je da ostanu svi kod kuće, izdržaćemo sve ovo, i to je to. Moj savet je da gledaju dnevnik, šta predsednik savetuje - kaže Bubamara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
mile

27.03.2020 06:23

Sad imaš vremena (para) da završiš neku "normalnu" školu.

Odgovori 31 0
Ljubomir

27.03.2020 07:24

Eno idu ti casovi za osnovnu skolu na tv pa prati posto za pare znanje ne mozes kupiti a veruj puno ti nedostaje ! Ti to ne primecujes ali veruj vidi se is avi(j)ona ! A sto se para tice kada ih vec toliko imas i hvalis se pa doniraj za neki respirator i tako se za njih nisi puno oznojila!?

Odgovori 38 0
Dragoslav

27.03.2020 08:05

"PUNA PARA" to je dobro za vas, ali ako ste stvarno toliko "PUNI" donirajte neki RESPIRATOR ili dajte neku SUMU za RAZVOJ VAKCINE za ovu modernu katastrofu. A ne da postavljate status kako nemate gde da potrošite novac.

Odgovori 28 0
Mile

27.03.2020 08:17

Odvratno

Odgovori 30 0