STEVAN: Obrijaću noge zbog Emine!

Zabava

10.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Stevan Anđelković posle samo dve epizode postao je jedan od omiljenih učesnika šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na TV Prva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda Specijal
Sjajan imitator: Stevan Anđelković

Nakon što je u prvoj emisiji nove sezone sjajno dočarao šarmantnog frontmena grupe Koldplej Krisa Martina, već u drugoj je svojom imitacijom oživeo čuvenog boema Tomu Zdravkovića i oduševio publiku.

Sledeće nedelje Stevan će morati da stane na štikle kako bi uspešno odradio zadatak da se predstavi kao Emina Jahović.

On je za Srpski telegraf priznao da mu uloga žene predstavlja veliki izazov, te da mora da se potrudi kako bi naučio nežne pokrete svoje koleginice, a pogotovo hod u štiklama.

- Drago mi je što je publika super odreagovala na imitaciju Tome Zdravkovića, sad mi sledi Emina, koja je baš ženstvena žena, nežna sva. Moraću dosta da glumim i da naučim te njene pokrete i držanje. Moraće da mi briju noge, pa da imitiram ženske poglede i Eminin stav. Sledi mi i vežbanje u štiklama - kaže Anđelković i dodaje:

- U početku je bilo jako naporno dok se nismo svi uklopili i shvatili da je sve ovo samo igra. Super se družimo i maksimalno je zabavno. Nijedna uloga mi ne bi teško pala jer mi je sve izazov - tvrdi pevač.

On se osvrnuo i na iskustvo koje je imao u operi "Dom za vešanje" Emira Kusturice.

- TLZP ne može da se poredi sa Kusturičinim delom jer je potpuno različito. Oba projekta su ozbiljna, ali ovo je šou i služi da se zabavi narod, tu možemo da improvizujemo. Kod Kuste sam imao ozbiljnu, glavnu ulogu, tu nije bilo zezanja. Bilo je mnogo zahtevnije - rekao je Stevan i otkrio da će uskoro stati na ludi kamen sa svojom verenicom Natašom Ivanović, koja, kako kaže, nije ljubomorna ni na to što sa Draganom Mićalović provodi dosta vremena.

- Gaga je stvarno super, znamo se odranije. Divna je osoba i podrška je svima u šouu, potpuno je prirodna. Moja devojka i verenica nije ljubomorna ni na koga, pa ni na nju - zaključio je šarmantni takmičar TLZP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading