UPUCAN RELJA POPOVIĆ: Odstranili mu bubreg i slezinu!

Autor: Pulsonline

Zabava

26.03.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović uživa u ljubavi sa Nikolijom Jovanović, sa kojom ima i ćerku. Međutim, malo ko zna da je ovaj popularni reper bio upucan u stomak kada je imao 19. godina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Relja Popović

Incident se dogodio 2008. godine, kada je kao maturant ugostiteljsko-turističke škole, Relja bio ranjen hicem iz pištolja u stomak. Navodno je reper vređao drugaricu jednog revolveraša, u bifeu u blizini škole.

Operisan je u Urgentnom centru, gde su mu lekari boreći se za njegov život odstranili bubreg i slezinu. Dotičnog revolveraša je policija odmah nakon ovoga uhapsila zbog pokušaja ubistva.

Nedavno je Relja ispričao da ga je ova situacija navela da upiše glumu na FDU. Iako je prošao u uži krug, nije primljen na fakultet jer su se mnogi bojali da nije fizički spreman na takav korak. Potom je privatno završio glumu, ali ne može da prežali što se više nije bavio glumom, prenosi Pulsonline.

Relja u javnosti retko kada govori o svom privatnom životu, ali poznato je da su mu Nikolija i njihova ćerka dve najveće radosti.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Relja i Nikolija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading