Što ih ne obrija tvom malom? Sofija se sprda sa koronom, pratioci joj zbog toga zapušili usta!

Autor:

Zabava

25.03.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević svakodnevno se na društvenim mrežama susreće sa negativnim komentarima od ljudi koji ne vole njen lik i delo kao i vezu sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem sa kojim će dobiti bebu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Sofija i Luka

Naime, na instagram mreži u vreme epidemije koronavirusa dosta poznatih ličnosti pokazuje svoj stav kao i na koji način provodi vreme u karantinu davajući razne savete i sugestije svojim pratiocima pa tako i sama Sofija. 

Ona je na svom storiju objavila komentar povodom izolacije u kojoj se nalazi ceo svet, da ko ima problem i poteškoću da ostane kod svoje kuće obrije obrve, i samim tim se neslano našalila sa samom situacijom u kojoj se nalaze ljudi. 

Nekome od njenih pratilaca nije prijala ova manekenkina objava koja se očigledno činila i kretenskom pa je uz njen story objavio i komentar u kome je žestoko popljuvao nju i Luku: 

- Što ih ne obrija onom tvom malom? Boli me du*e za obaveznu samoizolaciju dečku. Genije?!

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading