SVE IZMAKLO KONTROLI! "Svađamo se": Ivana Selakov progovorila o trenutnom stanju u porodici!

Autor:

Zabava

24.03.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Selakov kao i svi uzorni građani u našoj državi pridržava se saveta nadležnih organa da ostane kod kuće sa porodicom i time zaštiti sebe i ljude oko sebe od epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: instagram.com/selakov
Ivana Selakov

Ona je objavila na Instagramu veoma šaljivu poruku o tome kako izgleda jedan njen dan u izolaciji sa kćerkom Krunom.

- Karantin, neki dan u nizu: kuvamo supu svaki dan plus neko novo zdravo jelo (danas musaka od tikvice i patlidžana), operem 20 sudova a uprljam novih 30. Kruna divlja i baca igračke po kuci, ubacuje plastično voće u sudoperu, perem vec drugu mašinu, Kruna ruča, pokušavam da gledam vesti ali Kruna je otela daljinski i bacila ga ko zna gde, stavljam je da dremne da mogu bar nešto da uradim, spava kratko (džaba smo se radovali), penje se na sto pa se svađamo da siđe, ruke su mi toliko suve od pranja da nema te kreme da ih natopi, napokon je veče pa ce da spava, radujem se odmoru i gledanju filma, pustamo film, zaspali smo posle 15 min - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Kako izgleda njihovo porodično druženje pogledajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading