NISU MOGLI DALJE! Pukla ljubav posle četiri meseca: Milica i Petar raskinuli, glumac saznao da se viđala sa bivšim!

Autor:

Zabava

24.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović i Petar Strugar su raskinuli nakon samo četiri meseca veze. Iako su izgledali kao skladan par, te su se u javnosti predstavljali kao da su rođeni jedno za drugo, izgleda da je istina malo drugačija.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Petar i Milica

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Petar je ostavio Milicu nakon što je u njenom telefonu našao poruke koje je razmenjivala s bivšim dečkom Milošem Paunovićem, i to je bio ključni razlog da se njihova veza prekine.

- Tačno je da su se Milica i Petar razišli, jednostavno nije bilo sve onako sjajno kao što se predstavljalo u javnosti. U početku im je bilo fenomenalno, ali što su više vremena provodili zajedno, shvatali su da imaju drugačije poglede na svet. Milica je bila u višegodišnjoj vezi sa Milošem i to je na nju ostavilo jake posledice iako se ona trudila da prikaže drugačije. Mislila je da će ga lako preboleti i da je Petar taj koji će joj u tome pomoći. Međutim, ona se nekoliko puta videla sa Paunovićem i kada je Strugar to saznao, poludeo je - priča naš izvor i dodaje da pevačica nije varala glumca sa bivšim, ali da je istina se videla s njim.

Glumac se iselio iz njenog stana, a ona je otišla u Kruševac kod roditelja

- Milica se nekoliko puta, skrivajući to od Petra, videla sa Milošem kako bi popričali jer ju je on molio, navodno, da ga kao prijatelj sasluša. Ona je to i učinila, a od Petra je to skrivala jer nije mogla da nađe logično objašnjenje zašto se susretala sa bivšim. Ona se nije osećala dobro zbog toga, pa je iz dana u dan bila sve nervoznija, što je glumcu bilo veoma čudno. Do tada je uvek bila pozitivna, a otkad ga je prvi put slagala, počela je da se ponaša drugačije i da se hvata za svakakve gluposti samo da bi imala razloga za svađu.

Nakon što je mislila da je sve dobro prošlo, Milica se nakon nekoliko nedelja malo opustila, a baš tada je Strugar našao poruke u njenom telefonu, u kojima se sa Milošem dogovarala o vremenu i mestu viđanja.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Viđala se sa bivšim dečkom
Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Sa tatom i pesmom protiv korone

Milica se na Instagram profilu stalno obraća fanovima, a u lajvu je izjavila da se ona i tata pesmom bore protiv korone.

- Sa tatom i pesmom protiv korone, šta kažete za naš duet. U prirodi je sve lakše. Obožavam moju kućicu i moje roditelje, oni su uvek tu za mene. Brat mi u kući priprema vitamisku salatu. Blago meni sa ljudima mojim - rekla je pevačica.

- Kada je Strugar pročitao poruke, poludeo je i nije hteo da je sluša šta priča, a kada ga je prošao bes i kada su se strasti smirile, seli su i ozbiljno porazgovarali o njihovoj budućnosti. Milica se sve vreme pravdala da je sa Paunovićem ostala u dobrim odnosima, te da ne shvata šta je to toliko loše da se nekada vidi s njim budući da je više od šest godina živela s tim čovekom. Petar je shvatio o čemu se radi, pa joj je rekao da je najbolje da stave tačku na vezu ili bar da se neko vreme udalje jedno od drugog.

Pevačica je glumcu prećutala da se nekoliko puta srela sa Milošem Paunovićem, a kada je on našao poruke u njenom telefonu, Todorovićeva se pravdala da je sa bivšim ostala u dobrim odnosima

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kako Skandal piše, glumac nije izdržao medijski pritisak, te je stavio tačku na vezu s pevačicom.

- Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi, a da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost posle medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli - kaže izvor za Skandal.

Podsetimo, Milica i Petar su se upoznali za vreme snimanja njenog spota, a kako je pevačica izjavila, konj ih je spojio. Glumac je na set došao sa svojim konjem i pružio joj je ruku kako bi se upoznali i tada su sevnule varnice. Posle toga prvi put su se zajedno pojavili u emisiji "Amidži šou" i nakon toga su se povukli u ilegalu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Posvetila Petru pesmu "Zar se nismo shvatili"

Pevačica je krenula u prodavnicu kako bi snabdela roditeljsku kuću hranom i svim ostalim potrepštinama. Kako je u kolima bila sama, pevala je pesmu Zdravka Čolića "Zar se nismo shvatili" i tagovala pesmu i napisala "baš se nismo shvatili". Dok je tužno pevušila, u Miličinim očima su se mogle videti suze. Očigledno je ovu baladu posvetila Strugaru, aludirajući na to da se nisu shvatili, a mogli su.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

25.03.2020 06:06

Milica je mene razočarala (što sam jevideo samo na tv -u a ne Strugara shvatio sam da od nje nikada neće biti dobra i verna supruga jednom kada slaže uvek će rano je bilo za to a to što nađe opravdanje uvek će tužno je to !