BLEDA I ISPIJENA! Indi Aradinović ugroženo zdravlje, mora na operaciju!

Autor:

Zabava

24.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi smanjila je želudac pre dve nedelje na jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je i dalje hospitalizovana usled komplikacija koje će danas novom intervencijom lekari pokušati da otklone.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

Bleda i ispijena, Indi se obratila pratiocima na popularnoj društvenoj mreži Instagram, a iako se prvo trudila da sakrije strah, na kraju je ipak otkrila koliko joj je teško.

- U strahu sam, kao i svi ostali. U svakodnevnom sam strahu, u svakom smislu. Zato što sam se operisala, malo se nešto iskomplikovalo. Nije ništa strašno - rekla je Indi, a kad se priključila lajvu, njena mlađa sestra, takođe pevačica, Edita Aradinović pokušala je da je smiri. 

- Ne ide oporavak kao kod svih drugih, kao na primer kod mog kolege Darka Lazića. Svi koji su se operisali pre mene, brže su stali na noge i krenuli sa tečnom terapijom. Ja još uvek primam samo infuziju i još uvek sam pod nadzorom lekara. 

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira, editaaradinovic
Indi i Edita

U utorak imam još jednu operaciju - ispričala je Indira. 

Edita je smirivala sestru i odgovarala je šaljivo na negativne komentare kojih nije bilo mnogo da bi bi prvenstveno ohrabrila Indi. A u više navrata zgodna Edita je sugerisala sestri da sve što imaju jedna drugoj da kažu nije za javnost, te da će privatno razgovarati nakon lajva. 

- To neće biti operacija, više je kao neka poluintervencija, u sigurnim je rukama. Najveći problem je što se njen želudac ne ponaša kao želudac - objasnila je Edita.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading