Kija brani Anabelu: Kakva god da je, nije zaslužila batine!

Autor:

Zabava

22.03.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar je otkrila da zaista planira da tuži Lunu, a onda je sve iznenadila onim što je rekla o njenoj majci Anabeli Atijas i ocu Gagiju Đoganiju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela i Kija

- To pitanje je jako bitno u ovoj situaciji. Mene u ovom trenutku ne zanima, a ni sud. Istina je, naravno da ću je tužiti - rekla je Kija i progovorila o nasilju koje je Lunina majka trpela od strane njenog oca tokom njihovog braka.

- Ja sam stala na stranu žena. Šta god ta Anabela radila, nikako ne opravdavam nasilje nad njom, niti nad bilo kojom drugom ženom. Ja sam protiv toga, a Gagi jeste nasilnik, to stoji. Naravno ni njene postupke ne opravdavam - rekla je Kija.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miloš

22.03.2020 20:23

Poštena naša Kija smatra da niko ne treba da trpi batine pa ni Anabela.

Odgovori 22 0
Brka

23.03.2020 11:44

Anabela je nasilni tip žene. Bije decu i svoje muževe. Prva počinje svadju, raspravu, guranje, unošenje u lice i prvi udarac. Pa makar posle dobila mnogo više udaraca. Ako je jača ona ih prebije a ako je slabija pruža otpor i trpi udarce. Takva je i prema okolini i rodjacima. Nestale velike pare i razočarana u sve.

Odgovori 17 0