(FOTO) SAMO ALEKSANDAR VUČIĆ! Aca Lukas BRUTALNOM porukom potkačio Sergeja Trifunovića: Ja nisam JAJARA I SMRAD kao VI!

Autor:

Zabava

21.03.2020

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker Aca Lukas objavio je na svom Instagram profilu sliku sa nekadašnjim prijateljem Sergejem Trifunovićem, te ga je opasno potkačio zbog saznanja da ga je glumac, ili neko od njegovih istomišljenika, ubacio u isti koš sa njima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aca i Sergej

Naime, nekada su Lukas i Sergej bili dobri prijatelji, dok se Sergej nije okrenuo politici i drugoj struji, te od tada non-stop provocira sve ljude koji nisu isključivo protiv aktuelne vlasti.

Jedna od osoba sa javne scene koja mu je konstantno na tapetu jeste i Aca Lukas. Sad je već postao u toj meri neprimeren da je toliko podbo folkera, koji mu nije ostao dužan i odgovorio mu je u svom stilu:

- Fotografija sa premijere filma "Jesen samuraja" je od pre nekoliko godina, nebitno. Bitnije od toga je da je Sergej bio glumac, a ja muzičar! Danas sam ja i dalje muzičar, a gospodin S je političar. Naša gledanja su potpuno drugačija, svi znaju da je moje opredeljenje i da svim srcem podržavam Aleksandra Vučića i SNS i to sa veoma očiglednim razlozima! Danas se svakako ne bih slikao sa S iz razloga što je on u međuvremenu, a danas i od neko od njegovh istomišljenika opet mene pokušao da stavi u koš u kome ne bi bio i  da mi ceo mozak izvade. SA NJIMA.

- GOSPODO, OBJAVLJIVANJEM OVAKVIH NAMEŠTALJKI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA, SAMO ĆE TE SE JOŠ VIŠE BRUKATI. JA NISAM SMRAD I JAJARA KAO VI I SVOJE STAVOVE NE MENJAM PO POTREBI. MOŽETE DA DUBITE NA GLAVI, A OVO ŠTO VAS OČIGLEDNO NE ZANIMA I ZATO VAS SRAM BILO ŠTO PREDSEDNIK VUČIĆ SADA RADI ZA NAROD U DOBA OVAKVE POŠASTI KOJA JE NAPALA CEO SVET ME JOŠ VIŠE UVERA DA ZA OVU ZEMLJU NE POSTOJI NIKO KO MOŽE DA POMISLI DA MOŽE DA JE VODI OSIM VUČIĆA. 

Objavu u celosti možete videti na slikama ispod:

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
S76

21.03.2020 22:21

Aca je najveći izdajnik srpskog roda.Izdajnik ne muzičar.

Odgovori 7 33
Ines

22.03.2020 04:42

Svako ima pravo na svoje misljenje, pa i Aca. Slazem se, setajte stalno, ali pravo i samo u jednom pravcu...

Odgovori 27 4
Lukin

22.03.2020 07:28

Svaka čast na tvojoj izjavi. Bravo Aco Srbine.

Odgovori 28 4
Nedeljko

22.03.2020 11:47

SZO, kao deo opozicije, uništila je sebe ali i ostatak opozicije. Narod ne voli pretnje i nasilje.

Odgovori 19 1