(FOTO) DARKO LAZIĆ SE ISTOPIO! Za smanjenje želuca SVI su navijali, a evo ko mu sada KUVA!

Autor: Republika

Zabava

21.03.2020

09:58

Darko Lazić se baš izborio sa kilogramima koji su mu, kako je objasnio, predstavljali veliki problem. Otkako je smanjio želudac, rešio je da i te kako pripazi na ishranu, a lepa izabranica izašla mu je u susret kada je priprema hrane u pitanju.

instagram.com/printscreen
Darko i Marina

Fotografije koje objavljuje na Instagramu pravisu dokaz njegovog uspeha - fanovi ne prestaju sa komplimentima, a mnogi su konstatovali i da se pevač očigledno prepolovio. 

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - rekao je Darko, pa dodao:

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti - zaključio je pevač. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Mar 20, 2020 at 11:58am PDT

Komentari (0)

Loading