Bar sat dnevno u izolaciji zvezde posvećuju vežbanju: Emina i koleginice strahuju od kilograma koliko i od korone

Autor:

Zabava

21.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska estrada koja beleži velike finansijske gubitke usled pandemije koronavirusom suočava se sa brojnim strahovima, a jedan od njih, za neke i najveći, jeste da ne nabace kilograme usled promenjenog, usporenijeg režima života.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

Budući da je malo onih pevača i pevačica, ali i drugih estradnih ličnosti, koji praktikuju da samostalno vežbaju kod kuće, obavezna izolacija je uticala da odlaske u teretanu i vežbanje sa trenerom zamene samostalnim treninzima uz video-tutorijale kao vodiče.

Aktivni vežbači među poznatim licima jesu pevačice Mia Borisavljević, Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, Kaja Ostojić i Emina Jahović, kao i glumica Dragana Mićalović i voditeljka Sanja Marinković. Sve ove dame sada i u karantinu vežbaju i bez pomoći video-snimaka jer napamet znaju šta bi i kako trebalo da rade da održe savršene figure.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaja Ostojić

- Vežbam moje standardne vežbice. Bar 20 minuta dnevno kod kuće, u dnevnoj sobi uglavnom, ali i pomalo u dvorištu. Moj divni Filip Maksimović me zeza da je idealna prilika da odem na trim-stazu na Košutnjaku da nađem zgodnog frajera, budući da su se mnogi tamo preselili nakon zatvaranja teretana - rekla je Sanja Marinković, koja uz treniranje vodi računa i o ishrani, kao i pevačica Kaja Ostojić.

- Sada u toku pandemije pojačala sam treninge i pribegavam veganskom načinu ishrane - kaže Kaja za Srpski telegraf.

Pevačica Mia Borisavljević, koja je sinonim za zgodnu ženu, izolovala se sa suprugom Bojanom Grujićem i dvogodišnjom ćerkom Emom u pevačicinoj roditeljskoj kući u Valjevu, gde su juče slavili devojčicin rođendan u zadatim uslovima. Svakodnevno, dok baka brine o Emi, Mia i Bojan treniraju u dvorištu, uglavnom sa bokserskim rekvizitima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Mia Borisavljević

- Bez treninga ne mogu da živim. Šta je tu je sada, prilagodili smo se sistemu života kakav nam je nametnut zbog bolesti koja je pogodila čitav svet. Bojan i ja i u ovim uslovima imamo sve što je potrebno da se dobro preznojimo i izbacimo svu negativnu energiju. Treniranje uvek, a posebno sada kad imamo dosta slobodnog vremena jeste moj savet - poručila je Mia čitaocima našeg lista.

Poput Mije, u svom dvorištu vežba i sveže porođena koleginica Seka Aleksić, koja ima i profesionalnog trenera, budući da je to posao njenog supruga Veljka, koji godinama brine, osim o Sekinom treningu, i o njenoj ishrani.

- Je l' dosta Veljko - zapitkuje često Seka muža tokom treninga koji su snimali za društvene mreže pored njihove kuće na periferiji Stare Pazove.

RepublikaFoto: google.rs
Seka Aleksić

Ruku na srce, mnogo je više kampanjaca među estradnjacima koji radije dobro jedu nego što vežbaju i, tek kada shvate da su debelo preterali, smanjuju porcije i počinju da vežbaju da bi prvenstveno skinuli kilograme, pa onda i zategli telo.

Samo pop zvezda Ana Nikolić zna koliko joj je bilo teško otarasiti se desetina kilograma viška i koliko je odricanja bilo potrebno da ponovo ima devojački stas nakon salvi uvreda na račun fizičkog izgleda koje je trpela godinama.

Zbog toga Ana sada ništa ne prepušta slučaju, već vežba svakodnevno u svom stanu u Beogradu, gde boravi sa ćerkicom Tarom i mamom Vesnom.

- Mora da se vežba, korona ne sme da nas zaustavi. Čak fizička snaga koja jača i duh pomaže u borbi protiv virusa - kaže Ana.

Najdetaljnija uputstva kroz trening pokazan na Instagramu dala je pevačica Emina Jahović. Lepa Emina je skoro bez ikakvih rekvizita izvela seriju vežbi u dnevnom boravku. Glumica Lidija Vukićević u izolaciji takođe vežba kod kuće, dok sedi na terasi i pije kafu ili na krevetu, dok čita omiljenu knjigu, pa i u kasnim pedesetim izgleda kao zmaj.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Nevena u karantinu na plaži

Nemali broj zvezda vežba u prirodi, kao što to radi Milan Kalinić, koji pika loptu sa naslednikom, izolovan daleko od ljudi ili kao pevačica Nevena Božović, koja vežba na plaži u Budvi, gde živi od udaje za pilota i biznismena Nikolu Ivanovića. Na račun Neveninog karantina našalio se poznati kompozitor Dragan Brajović Braja.

- Mnogo ti je loš taj karantin, Nevena - napisao je Braja kao komentar na seriju fotografija pevačice koja je ponosna snajka imućne primorske porodice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading