Drljača izašao iz bolnice na kućni oporavak: Tražim devojku kad prođe korona!

Autor:

Zabava

20.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač narodne muzike Bora Drljača pre nekoliko dana izašao je iz bolnice sa druge operacije za svega nekoliko meseci. Poslednja u nizu Drljačinih operacija u Kliničko-bolničkom centru Srbije bila je manje opasna nego prethodna, posebno kada mu je operisan tumor na debelom crevu u novembru mesecu prošle godine.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Bora Drljača

Pevač je za Srpski telegraf otkrio da je u januaru došao, baš kao i u novembru, zbog drugog zdravstvenog problema, a lekarski pregled je pokazao njegovu veću boljku.

- Imam sreću da imam odlične lekare, koji su moji dugogodišnji prijatelji i koji ozbiljno prilaze mojim pregledima. I ovaj put u januaru, kao i ono krajem prošle godine, primljen sam u bolnicu nakon kontrolnih pregleda jer su pronašli da imam masno tkivo, koje je trebalo ukloniti. Nisam se protivio i posle potrebnih analiza to mi je hirurški i odstranjeno. Moj prijatelj doktor Mirko kad me uzme pod svoje sa svojim lekarima, to ne može da ne valja - ispričao je Bora, kojeg je opet lečio, kao i krajem prošle godine, tim lekara na odeljenju Prve hirurške klinike.

Usred pandemije koronavirusa lekari su Drljači predložili da, ukoliko se oseća sigurnije, još neko vreme ostane pod nadzorom lekara, međutim, on je odlučio da ode kući pošto se oseća dobro i oporavljeno nakon zahvata.

RepublikaFoto: www.twitter.com/drljacaborislav
Bora Drljača

- Govorili su mi doktori da ostanem još koliko hoću, ali osećam se dobro, tako da sam odlučio da idem kući. U bolnici je već bila krenula priprema izolacionih blokova, tako da su me na kraju prebacili iz sobe koju sam delio sa dvojicom pacijenata u drugu sobu u kojoj je bilo i žena - kaže Bora, ne skrivajući zadovoljstvo što je i u takvim uslovima imao dodira sa damama, bez kojih ne može da živi.

Evo me, kao dečko izgledam, pa kad prođe pandemija, naći ću neku od četrdesetak godina, smejući se kaže Drljača

Pevač sada u kućnoj izolaciji poštuje propise vezane za ograničenje kretanja i higijenu, pa ide najdalje do dvorišta porodične kuće, u kojoj ima svu potrebnu brigu i pažnju.

- Evo me u dvorištu, malo šetkam da se ne uležim. Mlađi sin ide u nabavku i kupi mi sve što treba, dok snajka kuva za sve nas. Mada, ja ću sada da vodim računa koliko i šta jedem pošto sam u bolnici smršao 25 kilograma i sad neću da se ugojim. Evo me, kao dečko izgledam, pa kad prođe korona naći ću devojku, neku od četrdesetak godina - rekao je Drljača u telefonskom razgovoru, ističući da ne oseća strah od opasnog virusa. 

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Za sedam dana vodiću ljubav

Kada je prošlog decembra ekipa Srpskog telegrafa obišla Drljaču u bolnici nakon operacije kancera, on nas je zapanjio optimizmom, ali i jednom izjavom.

- Za sedam dana ću da vodim ljubav sa ženskama. Video sam naslove "Bora teško bolestan", a ja sam stari vuk i bolove nemam. Istina je samo da jesam imao kancer, tu bolest, koja jeste strašna, ali sam prvenstveno imao i sreće i pameti i na vreme ustanovio bolest - rekao je tada Drljača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading