Poznati u Srbiji u izolaciji ohrabruju fanove preko društvenih mreža: Estrada se pesmom bori protiv korone!

Autor:

Zabava

20.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj javnih ličnosti u našoj zemlji neprestano apeluje sa svojih profila na društvenim mrežama da se poštuju uputstva za sprečavanje širenja zarazne bolesti koronavirusa, posebno otkad se njeno žarište preselilo u Evropu sa azijskog kontinenta.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal

Brojni pevači pokazuju da su izolovani i sugerišu svojim pratiocima kako da provode vreme sa najmilijima, ali i kako da budu u kontaktu sa onima koji su sada sa razlogom daleko od njih u nekim svojim izolacijama.

Pevač bez kog kažu da prave zabave nema Radiša Trajković Đani sredu uveče proveo je u živom uključenju na Instagramu, gde je prijateljima pevao pesme po njihovom izboru, dok je njegova mlađa koleginica Milica Todorović priuštila fanovima priliku da upoznaju njenu porodicu, ali i da učestvuju u njenom razgovoru sa Slavicom Ćukteraš, sa kojom se intezivno druži poslednjih meseci.

Ujedinjena estrada takođe je stala na stranu zajedništva i solidarno učestvuje u aplaudiranju svim medicinskim radnicima u znak zahvalnosti za svu njihovu brigu i pomoć svima nama u 20 časova svake večeri ne samo u Beogradu nego i širom Srbije. Pevači Saša Matić i Edita Aradinović, glumica Marijana Mićić i brojni drugi objavili su snimke gromoglasnih aplauza koji su se u 20 sati prolomili Beogradom, ali i drugim gradovima Srbije, namenjeni lekarima, odnosno svima onima zaposlenim u zdravstvu, koji sada znače najviše i pružaju nadljudsku snagu u borbi protiv koronavirusa.

 

Foto: ST/Dragan Kadić

Đani: Uz pivo i vino pesma lakše klizi

Omaleni folker na Instagramu je pevao satima, dok je njegova supruga Slađa u pozadini telefonirala. Đani je, kao nekada popularni džuboks, ispunjavao muzičke želje prijateljima i fanovima dok je pijuckao pivo i vino.

- Familijo, pobedićemo koronu - hrabrio je Đani hiljade ljudi koji su pratili njegovo živo uključenje iz novog stana u najluksuznijem beogradskom kvartu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica: U šumi nema korone, prošetajte sami

Pevačica Milica Todorović bez dečka Petra Strugara pridružila se roditeljima i sestri u rodnom gradu Kruševcu, a onda je na Instagramu pokazala sve ukućane. U istom uključenju dozvolila je fanovima da prate njen razgovor sa folk legendom Zoricom Brunclik i njenim suprugom Kemišom, kao i sa koleginicom Slavicom Ćukteraš. Pevačice su u lajv uključivale nasumično i nepoznate ljude, pa su u jednom trenutku zanemele pred nevaspitanjem i nedoličnim ponašanjem jednog fana, te su ga brže bolje blokirale.

Na istoj društvenoj mreži Milica je tokom dana objavila i fotografije iz šetnje po šumi, gde je obišla i jedan lepi vodopad.

- Prošetajte za vreme izolacije po šumi ili parku, ali ne u društvu prijatelja već sami ili sa onima sa kojima ste u izolaciji - poručila je pevačica.

Foto: instagram.com/eminajahovic

Emina: Vežbajte za vreme pandemije

Iako je i Emina Jahović prethodno, poput nekolicine svojih koleginica i kolega sa estrade, pokazala na Instagramu svoje kulinarske sposobnosti, zgodna Novopazarka je akcenat stavila na brigu o telu. Tačnije, Emina je objavila snimke vežbanja u kućnim uslovima bez ikakvih sportskih rekvizita iako ona u svom domu ima odlično opremljenu teretanu.

- Ostani kod kuće i vežbaj, potrebno ti je - naglasila je Emina, čijem se stasu konstantno devojke dive iako je ona imala dve trudnoće.

Foto: printscreen/TVPink

Kokić: Očistite dvorište sa decom uz igru

Ana Kokić je sa ćerkama Ninom i Teom prionula na posao u njihovom dvorištu na Banovom Brdu. Osim što su bile vredne i učinile korisnu stvar, pevačica i njene tinejdžerke su vreme zajedništva koristile i za šalu, ali i da malo đuskaju, što su i zabeležile kamerom.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija: Zvala sam Popovića i Bosanca da ih pitam treba li im hrana i lekovi

Za razliku od prethodnih dana dok je verovatno iz nemoći i straha zbijala šale u vezi sa aktuelnom pandemijom, Marija Šerifović je u sredu poslala ozbiljnu poruku javnosti preko Instagrama da se bez preke potrebe ne šeta po gradu.

- Danas sam morala do banke jer nemam onlajn nalog. Platila sam račune. Nosila sam i masku i rukavice i bila jedina u banci uz radnicu, koja je takođe imala i masku i rukavice. Išla sam peške šest i po kilometara. Zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da ih pitam treba li im nešto od hrane i lekova - opisala je Marija detaljno uz fotografiju sa maskom

Foto: printscreen/facebook

Kemiš kupio pelene, Era toalet-papir

Čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i pevač narodne muzike Era Ojdanić su kao glave svojih porodica privremeno napustili svoje domove da bi pazarili osnovne potrepštine za ukućane, a njihovo kretanje zabeležile su kamerom vredne ekipe emisije "Paparaco lov".

Dok je Kemišu bilo najbitnije da obezbedi pelene za najmlađu unuku Milicu, Era je, kao i pola Srbije, pohrlio da kupi zalihe toalet-papira, sve sa maskom na licu i asepsolom u džepu, kojim je često prskao ruke. Iz hipermarketa, Ojdanić je izašao sa punim kolicima belih rolni i, pošto ih je prebacio u automobil, zadovoljno se uputio ka svom Meljaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading