Voditeljka "Slagalice" vređala i ponižavala ljude: Ovako besnu je nikada niste videli!

Autor:

Zabava

19.03.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Gacin, voditeljka RTS besna je što starija lica šetaju po ulici uprkos zabrani i policijskom času u vreme vanrednog stanja zbog koronavirusa, dok ona i njena porodica poštuju mere, te njena ćerka radi dan i noć u bolnici.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Milica Gacin

- A besna sam jer moje dete volontira i svi smo u kući savesno prihvatili njene preporuke i izolovali smo se, jer se ona kreće po kliničkom - poručila je voditeljka "Slagalice", a onda dodala:

Foto: instagram.com/milicagacin
Voditeljkina objava

- To nije išlo u školu, primitivno, nevaspitano, neobrazovano... Izgleda da je mala propisana kazna za nepoštovanje propisanih mera - istkala je Milica Gacin između ostalog.

Foto: instagram.com/milicagacin
Voditeljkina objava

Ona je navela i da je videla da gospođa u penziji već treći put ide niz ulicu, kao i da gospođa od 79. godina sređuje zelenu površinu celo prepodne.

Milica Gacin je zaključila i da je malo onaj aplauz u osam za sve lekare, sestre i druge zdravrstvene radnike:

- Malo je za sve koji su prinuđeni da rizikuju svoje zdravlje zbog ovakvih koji ne vide dalje od svog primitivizma - deo je njene poruke.

Foto: instagram.com/milicagacin
Voditeljkina objava

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zoki

20.03.2020 08:53

Ne zelim da je vidim a niti da gledam slagalicu nikad - sigurno

Odgovori 16 1
kopač kontejnera

20.03.2020 11:41

Potpuno ste u pravu. Ja te ljude smatram samoubicama. Ali pogledajte i drugu stranu. platu su mi prepolovili zbog vanrednog stanja. dokle ću izdržati sa ovim novcima neznam.

Odgovori 13 0
pekicmeki

20.03.2020 16:27

U čemu je razlika između ljudi starijih od 65 g. i onih koji još nemaju toliko kad je korona u pitanju? Nikakva, podjednako je i jedni i drugi mogu dobiti i isto tako širiti dalje. Ni manje ni više. Osim što penzionerima ta bolest može biti i poslednja. Ali apsolutno nikoga ne mogu ugroziti više od onih drugih. A pišete o njima kao o gubavcima koji seju smrt po ulici. Ostavite se tih priča kako ih volite i brinete o njihovom zdravlju. Ne, po onome što čitam, zaključio sam upravo obrnuto. Poštujte starije.

Odgovori 10 1