(FOTO) Tuga božja! Jutros sam plakala pola sata, nemam zalihe: Lepa Lukić (80) se oglasila iz SUMORNOG karantina!

Autor: Telegraf

Zabava

19.03.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe - rekla nam je Lepa i otkrila da ju je Snežana Đurišić rasplakala

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Lepa Lukić

Rigoroznih mera predostrožnosti tokom vanrednog stanja u Srbiji usled globalne pandemije korona virusa (COVID 19) pridržava se i kraljica narodne muzike Lepa Lukić (80).

Kao i mnoge njene kolege, i Lepa ovih dana boravi u samoizolaciji, odnosno u svom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lepalukic #odizvoradvaputica #srcejemojeviolina

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on Mar 19, 2020 at 12:48am PDT

Kao odgovoran savestan građanin, pridržava se svih mera i saveta stručnih lica, budući da su zvog ovog opasnog virusa, kako je poznato, najugroženije osobe starije od 65 godina. A i svojim fanovima je poručila: "Budite odgovorni prema sebi i drugima. Ostanite u svojim kućama. Sve će proći".

 

Lepina slika iz doma, na kojoj sa spuštenom maskom na licu sedi na garnituri i gleda televiziju, rastužila je mnoge, budući da je poznato da pevačica živi sama.

Mnogi su se zapitali ko joj, u ovim teškim danima za sve nas, pomaže i vodi računa o tome da ima sve neophodno za normalan život. Kako bismo saznali kako se oseća i da li joj je nešto potrebno, pozvali smo Lepu.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadjurisicofficial
Snežana Đurišić

- Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gde ću kad je prazno sve i ne bih da riskiram. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice - rekla nam je Lepa, koja je posebno istakla da joj je svoju pomoć ponudila koleginica Snežana Đurišić, koja je se setila u ovim teškim danima i time je potpuno ganula.

- Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje 9. godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Setila se da treba da budem u kući, pa mi je ponudila da donese šta mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba doneti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: "Imaš mene, ne treba nikog da zoveš". Njen sin je tu za mene.

- Znala sam da je Sneža čovek, ali me posebno raznežila što se setila mene - rekla nam je Lepa.

Potom je dodala i da je oprezna budući da je imala iskustva i sa lopovima, koji su joj pre nekoliko godina upali u stan dok je spavala i odneli veću sumu novca.

- Takođe se javljaju volonteri, dolaze na vrata, ali ne znam ko su, tako da samo one koje ja pozovem - njima mogu dati novac da kupe šta treba, da me neko ne prevari - rekla nam je Lepa na kraju razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

19.03.2020 17:41

Lako je njoj. Ima veliku kanadsku penziju i našu državnu penziju.

Odgovori 11 0