Mnogo nam je žao: Hurricane se oglasile nakon otkazivanja Evrovizije!

Autor: Blic.rs

Zabava

18.03.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko muzičko takmičenje "Evrovizija" je otkazano, a za devojke iz grupe "Hurricane" koje su se uveliko spremale da otputuju u Roterdam gde je trebalo da se održi ovo takmičenje.

RepublikaFoto: Youtube.com/Hurricane
Hurricane

Devojke su istakle da im je teško zbog čitave situacije, a ne samo zbog otkazivanja Evrovizije:

- Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja Evrovizije ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama, a sad i dobili zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana. Mi tu ništa ne možemo sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije - izjavile su devojke iz grupe "Hurricane" koje su trebale da nas predstvljaju na ovogodišnjoj Evroviziji koja je otkazana.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

EBU je vest o otkazivanju takmičenja objavila na Tviteru.

- Tokom poslednjih nekoliko nedelja razmatrali smo različite allternativne opcije kako da organizujemo Evroviziju. Međutim, s obzirom na neizvesnost koju je širenje virusa Kovid-19 izazvalo u Evropi, i ograničenja koje su uvele zemlje učesnice i Holandija, EBU je doneo tešku odluku da nije moguće nastaviti sa planiranim događajem uživo - navedeno je između ostalog u saopštenju oranizatora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miroslav

19.03.2020 07:23

Covece ove dve plavuse su bas bombe, a ova treca je nikakva, samo se slepa uz njih i kvari utisak.