OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Sloba Radanović prvi put otvoreno o Kiji, Luni, ali i o sadašnjoj devojci!

Autor:

Zabava

16.03.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovog utorka od 22:30 časova na kanalu TV Pink očekuje vas najbolja zabava u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji „Ami G Show“. Ognjen će, kao i uvek do sada, ugostiti aktuelne poznate ličnosti, a ovog utorka u studio stižu pevači Sloba Radanović, Ljuba Aličić i Sara Reljić, glumci Rade Ćosić i Dragan Marinković Maca, kao i voditeljka i spisateljica Vesna Dedić.

RepublikaFoto: RTV Pink
Kija, Sloba, Luna

Nakon učešća u prvoj sezone „Zadruge“, Sloba Radanović stekao je neverovatnu popularnost. Iako je zbog javne prevare izgubio suprugu Kiju Kockar, a onda i devojku Lunu Đogani, Sloba je kada je karijera u pitanju postigao veliki uspeh.

Njegove pesme broje milione i milione pregleda na Jutjubu, a za nastupe se uvek traži karta više. O svojim bivšim ljubavima, odnosu sa bivšom ženom Kijom i njenoj pevačkoj karijeri, Luninom učešću u „Zadruzi 3“, svojim budućim poslovnim planovima, ali i vezi i zajedničkom životu sa Jelenom Đuričanin, Sloba će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 17. marta od 22:30 časova na TV Pink!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deran

17.03.2020 18:11

Sloba nikada ne govori istinu,

Odgovori 14 1
Brka

18.03.2020 08:26

Od lažova Slobe možemo očekivati samo laži. Čovek je notorni lažov.