(FOTO) POZNATI U IZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA: Zatvorili se s porodicama u kuću!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

17.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularne ličnosti iz sveta muzike, sedme umetnosti i uopšte prepoznatljiva lica promenile su neminovno preko noći stil života zbog koronavirusa i organizovale sebi zabavu u stanovima i kućama.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukiće-stock agency
Anastasija, Kija, Nikolija

Posredstvom društvenih mreža naše zvezde nas revnosno obaveštavaju o aktivnostima kojima popunjavaju sate koje su do juče koristile skroz drugačije, a danas su okružene najmilijima dok, na primer, gledaju omiljene filmove i serije.

Čini se da su mere predostrožnosti od opasnog virusa pod sloganom "ostani kod kuće" zbog pandemije sa sobom donele i važnu nuspojavu, a to je da konačno malo vremena posvetimo sebi u predahu od prebrzog tempa života današnjice, ma koliko strepeli od posledica bolesti. Estrada, odnosno veliki deo nje, ovaj put je pokazala da ume i te kako da bude odgovorna i da sopstvenim primerom sugeriše javnom mnjenju kako se treba ponašati u ovom teškom momentu za celi svet.

Mere predostrožnosti sa sobom su donele važnu nuspojavu, a to je da konačno malo vremena posvetimo sebi i porodici

Ana: Ako tonem, nek i to bude sa stilom

Pevačica Ana Nikolić ne odustaje od treninga iako je smršala skoro 30 kilograma, sa kojima je kuburila tri godine.

- Ni korona nam ne može ništa - poručila je ponovo zgodna Ana u videu, sva znojava posle više serija trbušnjaka. Takođe na Instagramu pevačica je u jednom obraćanju fanovima poručila da je briga o fizičkom izgledu uvek dobrodošla:

- Sredila sam se da ako tonem, tonem sa stilom. Ana je pokazala i da nosi masku i da se tako štiti u svim situacijama kad je primorana da izađe iz kuće.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana ne odustaje od treninga

Rokvić sa celom porodicom u karantinu

Pevač Nikola Rokvić sa suprugom, bivšom manekenkom, Bojanom Barović u vreme pandemije boravi u stanu sa mališanima, ćerkom Leonom i sinčićem Simeonom. Njih četvoro najviše uživaju dok se zajedno maze u velikom bračnom krevetu, a roditelji se trude da vreme pauze koriste i za spremanje jela po ukusu, te se za svakog od njih posebno priprema ono što najviše vole.

RepublikaFoto: instagram.com/bojanabarovic
Rokivić sa ženom i decom

Dušica se u kućnoj izolaciji zabavlja sa tinejdžerkama

Voditeljka Dušica Jakovljević spada među one koji posao ne mogu da obave od kuće i čija delatnost nije ograničena, kao što su to, na primer, nastupi pevača, te ona odlazi na snimanja i žive emisije "Zadruge". Međutim, u slobodno vreme Dušica je posvećena majka tinejdžerka Ogija i Anđele, a njihov karantin ispunjava smehom kad god je u mogućnosti. Popularna voditeljka je pokazala kako izgleda kad se zabavlja sa ćerkom i njenom drugaricom koristeći mobilnu aplikaciju za kojom su poludeli tinejdžeri u celom svetu.

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic
Dušica se zabavlja

Teodora tera mamu da nosi masku i u kući

Pevačica Teodora Džehverović ovih dana boravi uglavnom u stanu sa majkom Gordanom, koju smo upoznali u rijalitiju "Zadruga", kao i sa bratom Savom i njegovom izabranicom Adrianom. Teodora je objavila niz snimaka kojima je oduševila fanove jer je pokazala kako se dobro zezaju njeni najmiliji, gde mama Džehva radi sve što rade mladi i prati ih u svemu. Fanove lepe pevačice nasmejao je klip u kojem ona tera mamu da nosi masku.

- Boli me ku*ac ako umrem, ako dobijem virus, neću da nosim masku - branila se beskrajno simpatična gospođa Džehva, dok joj Teodora nameštala masku.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Teodora Džehverović

Nataša Bekvalac peče palačinke, a Sergej dinsta meso

Novosadska barbika Nataša Bekvalac u vreme izolacije posvetila se devojčicama Hani i Katji, pa im je ispunila želju i spremila za njih palačinke sa eurokremom.

- Bože, zašto si me tako savršenu stvorio - šalila se Nata u vezi sa svojim kulinarskim umećem.

Njen kolega Sergej Ćetković takođe se našao u ulozi kuvara da malo odmeni suprugu Kristinu, samo što se on opredelio da skuva ozbiljan ručak za svoje princeze, izabranicu i njihove ćerke Milu i Lolu. Dok je dinstao meso, Sergej je poručio sa društvenih mreža:

- Ostanite kući i poklonite vreme onima koje najviše volite.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nataša Bekvalac

Nikolija putuje zaštićena, poštujući savete struke

Pevačica Nikolija Jovanović vratila se iz Atine u Beograd, poštujući kompletnu proceduru vezanu za putovanje u trenutnoj situaciji, a u želji da bude lepa uprkos svemu, odlučila se za trendi masku. Ćerka Vesne Zmijanac sva u crnom sa maskom preko donjeg dela lica istog kolorita fotografisala se na atinskom aerodromu pred let koji ju je brinuo zbog sveukupne situacije koja je zatekla, budući da je u Grčku otputovala sa ekipom, suprugom Reljom i ćerkom Nikolijom da bi snimila spotove za nove pesme.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Nikolija Jovanović

Anastasija, Ana i Kija gledaju TV

Pevačice Kristina Kija Kockar, Anastasija Ražnatović i Ana Sević pokazale su fanovima da ove dane provode ispred TV ekrana. Dok Anastasijine navike aktuelna situacija nije mnogo promenila, budući da je inače, kao i njena mama Ceca, kućni tip, te da mnogo vremena provodi u porodičnom domu na Dedinju, hiperaktivnu Kiju je pandemija naterala da uspori. Obe pevačice je vezao TV ekran, te je Cecina ćerka gledala omiljenu seriju, dok je Kija uživala u filmu koji je podsetio na tako davnu prošlost, u kojoj je bila stjuardesa. Kija je sebi spremila limunadu sa nanom, a ubrzo je i naručila hranu iz restorana da se ne muči da sprema sama. Ana Sević je sa ćerkicom Lorenom gledala crtani film u romantičnoj atmosferi uz sveće, ali nije otkrila da li je i dečko Danijel bio pored nje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović

Kristina: Karantin je najslađi uz bebu

Voditeljka Kristina Radenković raznežila je svoje pratioce fotografijom iz stana na kojoj menja pelenu sinu Roganu.

- Najslađi karantin - napisala je voditeljka "Slagalice" koja sa suprugom Nikolom, pored novorođenog dečaka, ima i ćerku Taru.

RepublikaFoto: instagram.com/krisradenkovic
Kristina Radenković

Milan Stanković se hvali markiranom maskom

Pevač Milan Stanković objavio je fotografiju na kojoj je u prvom planu njegova maska sa natpisom popularnog papreno skupog svetskog brenda. Umesto podrške, pevač je dobio mnogo komentara u kojem ga fanovi oštro kritikuju zbog poteza.

- Dečko, ti si idiot - samo je jedan od negativnih komentara upućenih pevaču na fotografiju koju je potpisao skandaloznom i nepromišljeno napisanom rečenicom:

- Smučili ste mi se sa koronom.

RepublikaFoto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading