Prisutni kažu da je bilo jezivo: Milici Pavlović pozlilo u rastoranu, panično tražila svoje lekove!

Autor:

Zabava

15.03.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović otišla je na popodnevni ručak sa prijateljem, a iako je u početku uživala u suncu i kafi, u jednom trenutku joj se toliko slošilo da je morala da popije lek kako se ne bi onesvestila u kafiću.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović

- U jednom trenutku primetili smo da je prijatelj sa kojim je sedela Milica naglo počeo da pretura po stvarima i da tražio nešto, kao i da Milica ne izgleda dobro. Milica je tražila hitno čašu vode od momka koji je služio, ali pošto je u prvi mah nije čuo ona je ustala i krenula do njega. Ipak izgleda da joj je zbog naglog ustajanja bilo još gore pošto je jedva stajala na nogama - navodi izvor koji je sedeo za stolom do pevačice i dodaje:

- Konobar je ubrzo Milici dao času vode, a ona je popila neki lek i nastavila da se hladi. Izgledala je baš iscrpljeno u trenutku, a prijatelj ju je terao da popije neki voćni napitak kako bi dobila snage. Nakon toga smo načuli kako pričaju da je jako umorna i da joj se slošilo jer slabo spava - rekao je izvor.

Tragom ovih informacija javio se njen prijatelj koji je otkrio zašto joj se slošilo.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović

- Ispričala mi je za tu situaciju u restoranu, jeste joj bilo loše zato što je već danima preumorna. Bukvalno nije sastavila normalan san tri dana jer je non-stop zauzeta oko posla - zabrinuto prepričava njen prijatelj i dodaje:

- U međuvremenu je nastupala i putovala za Leskovac kod njenih, pa je maltene spojila tri dana da nije spavala i to se naravno odrazilo na njeno zdravlje - rekao je pevačicin blizak prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading