(FOTO) Katarina Grujić se obratila fanovima povodom KORONAVIRUSA, a evo ŠTA je rekla!

Autor:

Zabava

13.03.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novonastale situacije i pandemije koronavirusa, pevačica Katarina Grujić rešila je da ni sebe ni publiku ne dovodi u potencijalnu opasnost te je, poštujući sve preporuke donete na republičkom nivou, odlučila da svoje unapred zakazane nastupe - otkaže!

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Katarina Grujić

Zgodna pevačica obratila se svojoj publici prema kojoj je i ovaj put rešila da postupi odgovorno, zbog čega je dugo očekivana druženja ipak morala da odloži na neko vreme. 

- Želim ovim putem da se obratim mojoj publici. Usled okolnosti koje su zadesile našu zemlju i svet, a tiču se koronavirusa, u naredne dve nedelje odloženi su svi moji nastupi. Jako mi je žao, ali pravila su pravila. To je između ostalog i izraz moje odgovornosti prema svima vama. Nadam se da ćemo se uskoro družiti i pesmom i dobrim raspoloženjem pobediti ovu pošast koja je zadesila planetu. Sve vas voli i pozdravlja (ovaj put bez ljubljenja) vaša Katarina Grujić - napisala je pevačica na Instagramu. 

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading