GODINAMA LAŽE! Vesna Zmijanac krila od Nikolije da ima još jednu ćerku: Plaćala joj školovanje i brinula o njoj u tajnosti!

Autor: Star

Zabava

13.03.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac više od 10 godina čuva tajnu o devojčici koju je nazivala svojom ćerkom i koju je želela da usvoji. Kada je neko od njenih bliskih prijatelja to sada otkrio, Vesna je samo potvrdila ne želeći da širi priču, dok je njena ćerka Nikolija šokirana jer je majka godinama to krila od nje.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna i Nikolija

- Nikolija je u šoku. Nije znala da je Vesna trebala da usvoji devojčicu i da iškolovala i brinula o njoj u tajnosti. Napala je Vesnu što je to krila od nje kad je ceo život želela da ima rođenu sestru. Mnogo je pogodilo to što je za ovako nešto saznala iz medija umesto od svoje majke - otkrio je izvor blizak Nikoliji koja se već nekoliko dana nalazi u Izraelu, tačnije u Tel Avivu gde snima spotove.

- Sve ovo mnogo je izbacilo iz koloseka, pogotovo jer je na putu. Sa druge strane strane ni Vesni ovo sada nije trebalo pred koncerte koje sprema u Sava centru, jer joj dodatno stvara nervozu, a i mnogi je sada zovu i zapitkuju. Umesto da se opusti i misli na repertoar, lupa glavu ko joj je sve ovo namestio od saradnika i kolega.  Smatra da to neko radi pred koncerte kako bi je izbacio iz takta. Iznenađena je, a i uplašena šta može još da ispliva da je poremeti - rekao je jedan od Vesninih bliskih saradnika kome se pevačica poverila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading