(VIDEO) JALA I VALENTINO? Umesto sa Bubom Korelijom, reper peva sada sa ovim pevačem!

Autor:

Zabava

12.03.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćni glas mladog pevača Valentina Perutine, kojim osvaja region sada dominira i u njegovoj novoj pesmi „Moja nevoljo“, koju je za njega napravio popularni reper Jala Brat.

RepublikaFoto: Promo
Valentino Perutina

Perutina je sada pribegao nešto modernijem zvuku, a u novoj pesmi sa njim je zapevao i Jala, čiji se glas može čuti u pozadini ovog singla.

Obzirom na to da Valentino nije reper, popularni bosanskohercegovački muzičar Jala Brat napravio je pesmu u njegovom maniru.

RepublikaFoto: Promo
Valentino Perutina

Jala je u nekoliko navrata objavljivao i storije sa snimanja ove pesme i najavljivao je kao veliki hit, a mladi pevač je danas u 18 časova i objavio singl i spot koji je njegova publika željno isčekivala. Na snimcma se može videti da je Jala naterao Valentina da se u njegovom studiju i izuje budući da reper poseduje skupocene tepihe koje veoma čuva.

RepublikaFoto: Promo
Predstavio pesmu koju je uradio sa Jala Bratom

Ovo nije prva saradnja Valentina sa Jalom i Bubom budući da su reperi za njega uradili pesmu „Blef“ koja je za samo četiri meseca na „Youtube-u“ zaradila dva miliona pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading