Sinoć je održala koncert: Marija Šerifović HITNO HOSPITALIZOVANA!

Autor: Alo

Zabava

12.03.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled novonastale situacije sa koronavirusom u Srbiji i merama zabrana okupljanja koja na snagu stuapaju 12 marta, serija koncerata Marije Šerifović se nastavila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija Šerifović

- Nikada ne bih rizikovala zdravlje ljudi, ali neka ovaj koncert večeras bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore sa virusom. Nećemo dati da nas korona slomi, muzikom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom sveta - izjavila je regionalna muzička zvezda.

Poznata pevačica nije odložila nastup, zbog te odluke publika je bila oduševljena.

Marija je nakon dva koncerta u prepunom Centru "Sava", završila na infuziji! Pevačica se osetila malaksalo, pa je potražila pomoć lekara.

- Marija je pored ta dva koncerta stigla i da snimi " Zvezde Granda". 

- Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je sve u najboljem redu, i spremna je za naredne koncerte - rekao je izvor blizak pevačici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tata

14.03.2020 16:22

Pa da li je ovo normalno?Održavati koncert u ovoj situaciji kada su sva okupljanja visoko rizična?Velika NEODGOVORNOST dotične osobe i organizatora.Kolika sujeta da čovek ne poveruje