PUKLA BRUKA! Bekuta ima tajnu ljubav u Grandu: Mrka sve saznao, Ana se seli iz stana!

Autor: Star

Zabava

12.03.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta ima tajnu ljubav u Grandu za koju je i njen partner Milutin Mrkonjić nedavno saznao, pa je nastao haos!

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Ana Bekuta i Mrka su dugi niz godina u ljubavi

- Postoji jedan gospodin koji radi u Grandu i koji je lud za Anom. Kada se on zaposlio, Ana je bila slobodna, još uvek nije bila sa Mrkonjićem i tada je pokušao da je osvoji - objašnjava izvor i dodaje:

- Baš se trudio oko nje. Slao joj je cveće na kućnu adresu, pisao poruke pune ljubavi i romantike, međutim, Ana se nije dala. Nekako joj je tada više odgovaralo da bude sama iako su joj laskali i pažnja i komplimenti i na tome se završilo. U međuvremenu, ona je upoznala Mrku, a taj gospodin je nastavio da radi u Grandu, imao je druge veze. Sa Anom je ostao u korektnim odnosima - objašnjava izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zamenila ga mlađim

- Međutim, kako se šuška, on je u poslednje vreme ponovo slobodan, a kako Ana izgleda kao devojka u ranim četrdesetim, jer ju je novi režim ishrane i zdraviji način života preporodio, on se opet mota oko nje. Valjda su mu se vratile uspomene kada ju je osvajao, pa opet nešto pokušava. Međutim, Ana mu je jasno stavila do znanja da je sa Mrkom u ozbiljnoj vezi koja je kao brak i da ne pokušava ništa, jer samo gubi vreme. Mrki ništa nije rekla o ovome da se čovek ne potresa bez potrebe, a on i onako ima probleme sa srcem i stres mu je najmanje potreban. Ali, kako to obično biva, sve je došlo do Mrkonjića, jer on redovno vozi Anu na snimanja i onda je u kontaktu sa mnogima u Grandu. Baš se bio potresao, pa je izbila i svađa - priča izvor i dodaje:

- Ana se strašno iznervirala što u tim godinama trpi ljubomorne scene, pa je rekla Milutinu da će da se spakuje i ode iz stana u kome žive ako joj ne veruje. Sa druge strane, nije da on Ani ne veruje, međutim, da se ne lažemo, nijednom muškarcu nije prijatno kad sazna da se neko drugi mota pko njegove žene. U svakom slučaju, Ana je Mrki očitala bukvicu i stavila mu do znanja da joj ne pada na pamet da se bavi tim glupostima i on se smirio shvativši da je potpuno u pravu - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Pekar

12.03.2020 08:57

Mladji je sladji.

Odgovori 11 0
jelena

12.03.2020 09:54

Hahahaha, Ana izgleda kao da je u ranim 40tim :DDD Kako da ne, hahaha

Odgovori 13 0
Kikiriki

12.03.2020 20:01

Da nije Zika?

Klimt Bec

12.03.2020 21:18

Pa sta moze covek od 80 i kusur, da pruzi zeni 20 godina mladjoj???