KOMENTARIMA NIKAD KRAJA: Objavljen novi video Šaka Polumente, zbog njega i ove pevačice se gori internet!

Autor:

Zabava

11.03.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je porodica Polumenta iznedrila brojne muzičke talente, a sada je stopama popularnog Šaka Polumente krenula i njegova dvadesetjednogodišnja bratanica Adina, mlada pevačica sa kojom je snimio duet i visokobudžetni spot.

RepublikaFoto: Miomir Milić
Šako

Adina Polumenta, inače studentkinja Filološkog fakulteta, već duže vreme privlači pažnju javnosti na društvenim mrežama što zbog neospornog stasa, što zbog sjajnog glasa koji je konačno rešila da predstavi i široj javnosti, i to u duetskoj pesmi sa stricem Šakom.

Reč je o singlu "Bijeli cvijet", modernoj pop pesmi koja je je odmah naišla na odličan prijem kod publike, ali i ostavila sjajan utisak na muzičke znalce koji Šakovom i Adininom duetu predviđaju veliki uspeh.

RepublikaFoto: Miomir Milić
Adina Polumenta

"Bijeli cvijet" potpisuju Azra Polumenta Brulić i Lejla Moćević, dok je za ekranizaciju bio zadužen poznati fotograf Miomir Milić koji je, kažu svi, ovaj put napravio pravo remek-delo. 

Pesma uveliko broji veliki broj lajkova, pozitivnih komentara i pregleda na Jutjubu, a kako Šako zvuči u duetu s bratanicom Adinom, kojoj već sada predviđaju sjajnu karijeru, poslušajte u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading