Odmah sam je pozvala: Anastasija tužna zbog najnovijeg skandala Ane Nikolić!

Autor: Premijera

Zabava

10.03.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskočila Ani u pomoć!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anastasija Ražnatović

Nedavno je Anastasija Ražnatović doživela veliku neprijatnost kada je njena nova pesma "Heroina" objavljena na ilegalnom sajtu, pre nego što ju je Anastasija zvanično predstavila svojoj publici.

Istu ovakvu neprijatnost doživela je i Ana Nikolić, kojoj je na ilegalnom sajtu osvanuo čitav album, a Anastasija je sada uputila podršku Nikolićevoj, te je istakla da je to potpuni neprofesionalizam.

- U mom slučaju, hvala Bogu izašla je samo ova pesma, nisu ostale. Ali svakako je loše. Baš mi je žao što se to Ani desilo, čule smo se posle toga i to je baš veliki neprovesionalizam, zato što sam se trudila oko celog albuma, dala celu sebe i ta pesma je zapravo trebalo da izađe kao treća numera, nije trebalo da bude prva, ali eto kada je takva situacija, morali smo da izvučemo najbolje iz najgoreg - rekla je Anastasija za emisiju "Premijera".

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading