ĐANI SE ŽENI! Evo kad je zakazana svadba i šta će MLADA obući taj dan!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.03.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni folker Radiša Trajković Đani važi za jednog od najtraženijih pevača na našoj javnoj sceni. Kako mnogo radi i često putuje Đaniju teško padaju buđenja rano ujutru..

RepublikaFoto: instagram.com/official.djani
Đani

- Teško, jer sam ja navikao da svako jutro legnem oko 4, 5, 6 sati i kad me ujutru žena budi u pola 9, kaže: "Hajde ljubavi ustani treba da ideš na snimanje, jutarnji program"... Jao. Kafica da dođem sebi, hladan tuš i pun gas - rekao je Đani kroz osmeh.

Kako koronavirus vlada širom planete, a Đani stalno putuje i u kontaktu je svakodnevno sa ljudima, bilo je neizbežno pitanje da li se plaši ovog virusa, ali on je i na to imao simpatičan odgovor.

- Stara dobra šljiva udari i pobijem sve te bacile i viruse i sebe ubijem i viruse i sve - naveo je folker.

- Ove godine ništa. Kod moje žene je svaki dan 8. mart, kupio sam joj poklon do 2050. godine. Mi smo 24 godine u braku, dogodine pravimo srebrnu svadbu. Biće moja žena u venčanici, ja ću odelo da nosim prvi put i kravatu, da budem pravi gospodin - otkrio je Đani.

On se sa porodicom nedavno preselio u novi stan u elitnom delu grada Beograd na vodi, a tamo žive već mnoge poznate ličnosti sa našeg estradnog neba. Međutim, Đani kaže da kod kuće samo prespava, te da ne viđa tako često komšije pevače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading