(FOTO) Bile su nerazdvojne, a onda se odjednom desilo OVO: Evo zašto je Rada prekinula druženje sa ovom pevačicom!

Autor: Alo.rs

Zabava

09.03.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Rada Manojlović imala je svojevremeno najbolju drugaricu u koleginici Silviju Nedeljković, a obe su se takmičile u istoj sezoni "Zvezda Granda".

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Njih dve su bile jedine devojke koje su te sezone dobile šansu da idu i rade velike turneje po zemlji i regionu. Tokom višemesečnih turneja Rada i Silvija su uspele da se zbliže i postanu nerazdvojne. Delile su sobe, a verovatno i sve tajne koje mogu dve mlade devojke da podele jedna sa drugom.

- Baš smo se zbližile i mogu reći da ne gledamo jedna drugu kao konkurenciju, među nama nema ljubomore, veže nas pravo prijateljstvo - pričala je tada Rada za medije.

Silvija je pre deset godina odlučila da stavi tačku na svoju karijeru, a samim tim i na druženje sa Radom Manojlović. Ona se sa zajedno sa suprugom, fudbalerom Sašom Stamenković preselila u Azerbejdžan. Njih dve su prestale da se čuju i tu je bio kraj jednom velikom estradnom drugarstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rada Manojlović i Silvija Nedeljković

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p) дана 9. Мар 2020. у 9:40 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading