Živojinovići kupili nekretnine, prodaju vilu na Bežaniji: Brena pukla 660.000 evra za dva stana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović napuštaju Bežanijsku kosu, u kojoj su živeli od početka devedesetih godina prošlog veka. Kako Srpski telegraf saznaje, bivša vlasnica "Granda" i njen suprug pazarili su dva stana za koja su iskeširali 660.000 evra. Naime, pevačica je pre godinu dana preko posrednika objavila prodaju vile, rešena da se preseli u manji objekat, budući da su se skoro svi članovi Živojinovića iselili iz karingtonke i otišli svojim putem.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena

- Brena je još pre godinu dana objavila prodaju vile za dva miliona evra, ali se ljudi slabo raspituju. Troškovi za tako veliku kuću su ogromni, pa je zato nakon prodaje "Granda" kupila dva stana u koja bi početkom sledeće godine trebalo da se useli ona u jedan sa suprugom, a u drugi njihov naslednik Viktor Živojinović. U jednom koji se nalazi u naselju Vest65 živeće sin Viktor, koji već duže vreme želi da živi sam - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Viktoru su uzeli stan od 70 kvadrata. Za njega su pukli 210.000 evra jer je kvadrat u tom naselju oko 3.000 evra u gradnji i on će biti gotov krajem ove godine. Njen i Bobin se nalazi u Beogradu na vodi, ima 150 kvadrata i njegova cena je 450.000 evra. Njihov stan koštao bi daleko više da su ga kupili sada, ali Brena koja je poznata kao neko ko vodi računa o svakom dinaru, na vreme ga je pazarila, dok je cena kvadrata bila jeftinija. Za opremanje dva stana će izdvojiti dodatnih 150.000 evra, pa će ih na kraju ove dve nekretnine izaći preko 800.000 evra.

 Brenin i Bobin stan ima 150 kvadrata i košta 450.000 evra, dok je Viktoru uzela stan od 70 kvadrata i za to iskeširala 210.000 evra

Kako dalje saznajemo, Brena se na ovaj potez odlučila nakon što su se iz vile iselili prvo Filip i Aleksandra Živojinović, koji su sebi kupili luksuzni stan, a za njima otišao i Stefan, kome su pevačica i suprug pazarili nekretninu. Kako su u vili ostali samo Boba, Viktor i ona, troškovi održavanja postali su neisplativi i prodaja je bila najbolje moguće rešenje. Upućeni tvrde da je Brena spremna i da izda svoju vilu, ukoliko se do kraja godine kupac ne pojavi.

Foto: Printskrin
Lepa Brena

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo folk zvezdu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Brena je sredinom prošle godine stavila vilu na doboš, a razlog prodaje obrazložila je time što je kuća bez dece prazna.

- Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno jer nije normalno da živite s roditeljima posle dvadeset i druge, treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj - izjavila je Brena nedavno.

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor komšija Milici Pavlović i Saši Kovačeviću

U naselju u kojem su Brena i Boba kupili stan svom nasledniku žive brojne poznate ličnosti, među kojima su Milica Todorović i Saša Kovačević. Brena je želela da joj sin živi u sigurnom naselju u kojem je bezbednost podignuta na najviši nivo.

Foto: printscreen/TVPink

Brena i Viki opet komšinice

Lepa Brena i Violeta Viki Miljković ponovo će biti komšinice. Naime, pevačice su i na Bežaniji živele blizu jedna drugoj, a sada će to biti slučaj i u Beogradu na vodi. Prva je u ovom luksuznom naselju nekretninu kupila Viki, a sada se doseljava i Brena. Pored njih, stan je kupila i Dara Bubamara.

Našla način da uštedi više od milion evra

Kako saznajemo, Brena za vilu na Bežanijskoj kosi traži dva miliona evra. S obzirom na to da je za kupovinu obe nove nekretnine utrošila 660.000 evra, a da će zajedno sa opremanjem dva nova stana trošak biti oko 800.000 evra, Brena će od prodaje vile zaraditi oko 1.200.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading