"Mislila sam da ću umreti": Voditeljki loše zbog ćerke i sina!

Autor: Gloria

Zabava

09.03.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Jelene Bačić Alimpić, preselila se iz Srbije, a njena majka to ne podnosi lako.

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic
Jelena Bačić Alimpić

Dunja Alimpić, naime, studira komunikacije i mandžemnt u Ajndhovenu, a Jelenin sin Marko koji ima 25 godina se odselio iz roditeljskog doma sa devojkom.

- Mislila sam da ću umreti. Mada sam bila svesna da taj dan mora doći, bilo mi je neopisivo teško. Preko noći nam je kuća ostala prazna, zaplakala bih svaki put kad bih ušla u Markovu ili Dunjinu sobu. Nikada neću zaboraviti kako je bilo pratiti Dunju na aerodromu prvi put. Prestala sam da dišem dok sam je gledala kako odlazi - rekla je Jelena Bačić Alimpić.

Jelena kaže da je majka koja ne može da se opusti i da je "stalno u nekom grču".

- Iako sin Marko živi sa devojkom trudim se da budem na usluzi, a stalno sam na vezi sa mojom princezom - rekla je ona u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje ☀️

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Feb 19, 2020 at 5:22am PST

Inače, ona je svojoj deci uvek davala vetar u leđa.

- Uvek sam smatrala da treba ulagati u decu, pa sam sve zarađene pare trošila na njihovo obrazovanje i putovanja. Nikada me nisu interesovale skupe krpice i dizjanerske torbe. Nemam ništa protiv toga, ali danas se to što sam ulagala u decu pokazuje kao najispravnija odluka - smatra voditeljka.

Ona često ide u Holandiju kod svoje ćerke da joj pomogne.

- Moje posete Dunji otprilike izgleaju ovako: 10 odsto vremena razgledam grad, a 90 odsto kuvam, spremam, perem, idem po namirnice - objašnjava ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading