Skandal u Zvezdama Granda: Marija Šerifović nasrnula na Viki, gurala je i vukla!

Autor:

Zabava

07.03.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je drugi krug "Zvezda Granda", a članovi žirija sa sve većim žarom navijaju za svoje kandidate jer se krug sužava.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki i Marija

Kamere su zabeležile urnebesne situacije članova žirija, ne samo dok su igrali i veselili se, već i dok su se svađali. Marija Šerifović je pokušala da izgura Viki Miljković sa mesta za mentore kako bi ona sela ali joj to nije pošlo za rukom. Međutim, Viki nije htela da popusti što je nasmejalo sve do suza.

Odavno smo se uverili da mir između članova žirija nastaje u trenutku kad veoma talentovan kandidat izađe na scenu i zapeva, što se desilo i ovaj put. Uz jednu pesmu Usnije Redžepove svi su ustali na noge, a Marija je od radosti pobacala papire.

U ovoj epizodi Jelena Karleuša se posvađala sa svima i poručila im da su kao retardi.

U jednom delu emisije žiri se umorio od igranja i komentarisanja, pa su se svi zavalili u svoje nove stolice i bez pardona odremali dok je takmičar pevao baladu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading