Boban Rajović sprema ćerki venčanje: Nemam para za Merlina i Čolu, rekao sam ćerki da ne fantazira!

Autor:

Zabava

06.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović udaje ćerku Ivanu u junu, a porodica već uveliko planira do najsitnijih detalja ovaj veoma značajan događaj u njihovom životu. Kao svaki otac, i Boban je prvo obavio ozbiljan razgovor sa budućim zetom Aleksandrom, a sada nam je otkrio da je zadovoljan njenim izborom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Boban Rajović

- Zet Aleksandar je odličan, odmah sam ga prevaspitao. Mora, bre, da me sluša ipak on sada ulazi u moju familiju. Malo je viši i krupniji od mene, ali bitno je da se oni vole i da su srećni. Da sam ga ja birao, boljeg ne bih izabrao - rekao je popularni pevač, pa priznao da ga je ćerka šokirala kada mu je rekla da hoće da joj Čola i Merlin pevaju na svadbi.

- Kada sam je pitao ko će da joj peva, ona je rekla Dino Merlin ili Zdravko Čolić. Mora da izabere nešto realnije, a ne tako da mi fantazira. Problem je što ona pretežno sluša strance. Isto tako, u početku je želela da ima intimniju proslavu, a kako je datum sve bliži, odlučila je da ipak to bude jedan pompezni i glamurozan događaj sa velikim brojem zvanica - kaže Boban, pa dodaje da mu je svadba veliki teret i da svakodnevno misli o njoj:

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Boban Rajović

- Stalno razmišljam o njenoj svadbi, pripreme su u toku i o tome bruji cela Crna Gora. Postoji mogućnost da ćemo promeniti prostor jer mnogi gosti neće moći da stanu. Ivana je na početku želela da to ne bude klasična svadba sa mnogo zvanica, nego intimnija atmosfera za stotinak ljudi. Obratila mi se da neće samo pečenje i rakiju. Dogovorio sam se s prijateljem Aleksandrovim ocem da svadba bude malo drugačija.

Finansiraću celu svadbu. Ne smem da kažem koliko će me sve koštati

Kako venčanja ovog tipa iziskuju i veće svote novca koje moraju biti uložene u realizaciju, Rajović je priznao da će on sve do dinara sam platiti.

- Finansiraću celu svadbu, a svi poklone što dobije od zvanica pripašće njoj. Ne smem da kažem koliko će me sve koštati.

Foto: printscreen/instagram.com/rajovicboban

Ponekad znam da šaram, ali se uvek vratim ženi

Boban Rajović je poznat kao veliki ženskaroš, što je on sam više puta priznao. Sam se čudi kako ga žena trpi kada joj nije veran, ali on to pravda rečenicom da ga ona jedina zaista voli onakvog kakav i jeste.

- Nije istina da sam u svađi sa ženom, ja s vremena na vreme šaram, ali se uvek vratim njoj - rekao je Rajović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading