Prešla sa fudbalera na pevača: Tošićeva bivša juri Lukasa!

Autor: kurir.rs

Zabava

05.03.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas, po svemu sudeći, toliko je poželjan muškarac da za njega čak i misice žele da se udaju.

RepublikaFoto: instagram.com/s___v.r_____
Vladana Railić

Naime, top model Vladana Railić, koju je na društvenim mrežama startovao ni manje ni više nego Duško Tošić, odlepila je za popularnim folkerom.

To se saznalo od njene drugarice, koja je u jednom ženskom društvu komentarisala Vladanine navode da bi se bez razmišljanja udala za Acu Lukasa. Među devojkama je najpre nastao muk, a onda su sve uglas počele da pevaju Lukasove pesme.

Manekenka se tim povodom oglasila i  otkrila da zapravo poznaje popularnog folkera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ?????? (@___v.r_____) on Feb 20, 2020 at 6:18am PST

 

- Malo mi je nezgodno da o tome javno pričam, ali istina je da sam s drugaricama pričala o Lukasu i priznala im da bih se udala za njega. Pevača sam imala prilike lično da upoznam, zapravo, sedeli smo zajedno u jednom restoranu i oduševila sam se kakvu energiju ima taj čovek. To je nenormalno koliko pozitivno zrači, čini mi se da bi mogao satima i bez prestanka da peva. Doduše, dosta sam mlađa od njega i nikad nisam bila u vezi sa starijim muškarcem, ali da je Lukas u ovom trenutku mlad, bez brakova iza sebe, sigurno bih ga zaprosila ukoliko on to ne bi učinio pre. Šalu na stranu, znam mnoge žene koje su želele da ga startuju i da mu se udvaraju. Ja, doduše, nisam, iako smo se, kažem, već upoznali. Njegove pesme obožavam, a trenutno se nalazim u Beču, gde on često ima nastupe, pa ću verovatno otići s drugaricama na jedan od njih. Verujem da će se iznenaditi kad me bude video - iskrena je Vladana.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ

VLADANA: DUŠKO JE TOP FRAJER

l Kad se prošle godine uveliko spekulisalo o tome da je Vladana Railić bila u tajnoj vezi s fudbalerom Duškom Tošićem, manekena je kratko objasnila kakav utisak je na nju ostavio sportista. - Ne bih da ulazim u detalje šta, kako i zašto. Mogu samo da vam kažem da je Duško divan čovek i otac i odličan je frajer - rekla je Vladana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading