Zanosna starleta želi dečka Ane Mihajlovske: Hoću se*s sa Vukom Kostićem

Autor: M.VELJKOVIĆ

Zabava

05.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, tokom gostovanja u jednoj emisiji priznala je da želi se*s sa poznatim glumcem Vukom Kostićem i dodala da o njemu mašta već duže vreme.

Foto: instagram.com/andjela_vestica
Anđela Veštica

Naime, nekadašnja rijaliti-učesnica i glumica iz filmova za odrasle nema problem sa tim da govori o seksualnim fantazijama, a ovim potezom udarila je direktno na Anu Mihajlovsku, sa kojom se glumac zabavlja.

Voditelj emisije "Amidži šou" Ognjen Amidžić pitao je Anđelu koja javna ličnost joj je neostvarena želja ili simpatija iz detinjstva. Veštica je odgovorila kao iz topa i šokirala sve u studiju:

Foto: instagram.com/vukkosticbadza
Vuk Kostić

- Vuk Kostić. On zna da mi je neostvarena želja o kojoj dugo sanjam. Rekao je: "Mmm". Šalim se. Da ne ispadne sad nešto, Vuk mi je onako jedan od simpatičnijih likova sa javne scene. Očigledno striptizeta ne preza ni od koga, pa joj Vukova devojka Ana nimalo ne smeta u nameri da zavede njenog dečka.

Miljana Kulić mi je iritantna, rado bih joj nalupala šamare!

Nakon ovoga Anđela je otkrila da joj se kontroverzna učesnica "Zadruge" nimalo ne dopada, a kao objašnjenje iznela je stav da misli da je Kulićeva retardirana, imitirajući je kako govori.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

- Miljana me najviše nervira od svih likova u rijalitiju. Nismo nikada bile i nedajbože da se zajedno nađemo u rijalitiju, rado bih joj nalupala šamare. Ta osoba mi je posebno iritantna i nervira me kako progovori.

Nakon ovog Anđelinog priznanja pozvali smo Anu kako bismo čuli od nje šta ima da kaže na ovakve starletine izjave o njenom partneru, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive niti je odgovarala na poruke.

Podsetimo, Kostić i poznata voditeljka zabavljaju se od prošle godine, a Anđeli očigledno to ne predstavlja problem. Kako je poznata po tome da ostvari sve što zamisli, mnogi su se zabrinuli o budućnosti za sada idilične veze glumca i Mihajlovske.

Foto: instagram.com/andjela_vestica

Veštica: Delim svoje necenzurisane fotke i to naplaćujem!

Anđela je afinitete prema fotografiji i golotinji objedinila u čist biznis.

- Tako je, ja sam se nedavno priključila jednom britanskom sajtu koji je svetski poznat, gde modeli dele svoje necenzurisane fotografije sa fanovima i to naplaćuju - rekla je Veštica. Ona je dodala da je nakon nje oko 10-15 devojaka krenulo istim putem i počelo da radi za pomenuti sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading