Viskovićka pati za Mirkom Vukovićem! Marina: I dalje volim bivšeg dečka!

Autor:

Zabava

04.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković ne krije da i dalje voli bivšeg dečka Mirka Vukovića! Naime, ona se potpuno otvorila na poligrafskom ispitivanju za jedan medij, a priznala da je ljubav prema njemu i dalje jaka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Marina i Mirko

- Naravno da ga volim. On je deo mog života i uvek ću ga voleti na neki način. Nikoga ne mrzim, posebno ne njega. Tačno je da sam ga špijunirala. Tada sam bila mlada. Kada ste zaljubljeni i mladi, svašta vam padne na pamet. Ima tu stvari za prepričavanje. Te sitnice čine život - rekla je Viskovićka.

Inače, Marini je bilo mnogo teško nakon raskida sa Mirkom, pa je danima plakala posle raskida dugogodišnje veze. Ni u najgorim snovima nije slutila da će biti ostavljena, budući da su svi pričali da će romansu krunisati brakom. Ipak, težak period Marina je izgurala snimajući nove pesme, pa slomljeno srce izlečila radom.

 Viskovićka: Špijunirala sam Mirka. Kada ste zaljubljeni, svašta vam padne na pamet

- Pored toga što sam plakala, okrenula sam se definitivno muzici. Tu sam našla neku inspiraciju i izlaz. Izgurala sam. Baš sam bila luda tih dana, ali dobro - rekla je Marina odmah nakon raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading