Skandal na finalu Beovizije! Rijaliti-zvezda nepoželjna na RTS: Olivera isterala Kiju iz studija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar napravila je pravu pometnju kada se u nedelju uveče pojavila na finalu Beovizije kao podrška grupi Hurricane. Njeno prisustvo šokiralo je kako učesnike tako i čelne ljude RTS koji su pokušali na sve načine da spreče Kijino pojavljivanje u finalu. Prema tvrdnjama upućenih, najburnije je reagovala Olivera Kovačević, koja je bila zgrožena njenim prisustvom na finalu, te ju je u jednom trenutku sa istog udaljila.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/M. RAFAILOVIĆ
Olivera Kovačević i Kija Kockar

- Olja je bila šokirana kada su joj rekli da će Kija biti zvanična podrška Hurricane. Kako je Kovačevićeva protivnik rijaliti-formata i poznatih ličnosti koji su učesnici istih, smatrala je da je za RTS sramota da rijaliti-zvezda bude deo njihovog spektakla. Skandal je izbio kada je Kija tražila da uđe u zelenu sobu, u kojoj su takmičari bili tokom Beovizije. Lično ona je sišla i odbrusila Kiji da ne može da uđe u studio jer njenog imena nema na spisku za akreditacije. Nekoliko trenutaka zatim pridružila im se i direktorka festivala, koja je sugerisala Oliveri da pusti Kiju jer su je već videli novinari i da bi tim stavom mogla samo da izazove skandal - govori izvor sa lica mesta i dodaje:

- Olja se zatim dosetila, izašla pred novinare i rekla kako su svi u RTS dobrodošli, pa i Kija, koju žali zbog toga što je dopustila da se nađe u nekom rijalitiju. Pitanja i podsmesi novinara su Olju toliko razbesneli da je nakon davanja izjava ušla u kancelariju i urlala na sve organizatore kako ne želi da gleda te seljake na njenoj televiziji i kako moraju da je izbace.

 

 Direktorka festivala sugerisala Olji da pusti Kiju jer su je već videli novinari, ali ona nije izdržala, tvrdi izvor

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Hurricane

Kako dalje saznajemo, tek što se smestila, Kockarevoj su prišli članovi organizacije i rekli joj da će ipak morati da izađe i da je odlučeno da ona više ne može da se zadrži u studiju. Kija je bila besna, ali je morala da ispoštuje odluku urednice. Prema tvrdnjama upućenih, Kockareva se nakon izbacivanja iz studija smucala po hodnicima i garderobama ostalih učesnika, koji su bili šokirani njenom odlukom da se u RTS zadrži i nakon što su je izbacili iz studija, ali je nakon izvesnog vremena otišla.

Ekipa Srpskog telegrafa je kontaktirala  Kiju Kockar da prokomentariše spornu situaciju: 
- Olja je divna i kulturna zena, a nisam čula da je rekla da me žali. Ne znam šta je vau sto sam bila na Beoviziji. Bila sam i na Brodveju i u Sidnejskoj operi. Iskreno,bila sam malo u green room-u da ispoštujem sto sam obećala, pa sam otišla gore u apartman kod moje jako dobre drugarice koja je stilistkinja. A za proglašenje smo bili zajedno sa Oliverom i svima iz RTS u Backstage. Nikakva senzacija - rekla je Kija. 

Sa druge strane Olja se oglasila putem sms-a i kratko odgovorila:

- Nije tačno -

 

 Kockareva se nakon izbacivanja smucala po garderobama ostalih učesnika, koji su bili šokirani

U prilog navodima do koji smo došli svedoči snimak emisije uživo na kojoj je Kockareva usnimljena u samo prvih deset minuta, nakon kojih je napustila studio. Čak je nije bilo ni na proglašenju pobednika, što jasno potvrđuje da ni ova Beovizija nije prošla bez skandala.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Olja: Kiju žalim, kao i sve rijaliti-igrače

Komentarišući otkud Kristina Kija Kockar u zelenoj sobi uz pobednice Beovizije, budući da je stav javnog servisa građana Srbije da se rijaliti i sve vezano za njega izbegava u širokom luku, urednica zabavnog programa RTS Olivera Olja Kovačević rekla je:

- Kiju su Hurricane prijavile kao deo svog tima i nije bilo razloga da je ne primimo. Da je bila lik sa poternice, mi bismo je prijavili svakako, ali ovako je, kao i svaki drugi građanin Srbije, dobrodošla na RTS. Inače, rijaliti je forma koju posmatram kao robovlasnički odnos i žalim sve rijaliti-igrače što prodaju dostojanstvo, koje nema cenu - istakla je Olja na finalnoj večeri Beovizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zoran

04.03.2020 08:02

Posle kažu da je to naša kuća. To je kuća malih diktatora.

Odgovori 23 14
Milena

04.03.2020 08:53

Pa koliko ti olja samo prostitutki gostuje u taj rts koji nije tvoje vlasnistvo vec drzavna tv koju placamo mi gradjani. Pa ta zena nije nista nikome uradila ni u tom rijalitiju uradili su njoj. Ali posto znamo koga je Anabela pozvala da se ona izbaci sve nam je jasno. Sram vas bilo

Odgovori 24 11
Mira

04.03.2020 09:24

Rece uredncia koja se slikala gola za Plejboj, zena koja je bestodno prekidala Stevu Zogona u svojim emisijama, pa se posle, kada je preminuo, izvinjavala...Žena koja je vidno koketirala seksipilom u kobajagi ozbiljnim formama svojih emisija...itd...Sve je to rijaliti pre rijalitija, i i iedno i drugo je ogavno.

Odgovori 29 8
Lolita

04.03.2020 09:32

Pa nije ubila coveka ako je u jednoj sezoni bila ucesnik zadruge. Pa svi znamo i zasto je usla. Nit je tamo koga tukla i pravila skandale ne razumem ovakvo srsmno izbacivanje. Pa koliko znam na RTS u su boravili svakavi i pijanice i ne skolivani i ne vaspitani i kriminalci po meni je ovo bruka pogotovu sto se ova pravda narodu javno sto se_ucesnik nekog rijalitija" tu nadsao

Odgovori 28 14