Kaća nikad brutalnija: Ne želim da spavam sa matorin dedama na jahtama kao moje koleginice!

Autor: Kurir Stars

Zabava

27.02.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić ovih dana ima pune ruke posla. Otkako je objavila pesmu „Muška kurva“, ne staje. Promoviše ovu baladu i svakog vikenda nastupa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

U intervjuu jedna od najtraženijih zvezda „Granda“ priča o svojoj karijeri, odrastanju okružena luksuzom i otkriva na šta su sve spremne njene koleginice zarad novca.

Ovih dana puniš novine što zbog nove pesme „Muška kurva“, što zbog navaletnog udvarača koji te nedeljama već obasipa skupim poklonima.

- Meni retrogradni Merkur ne može ništa! (smeh) Svaki trud i ulaganje se nagradi i isplati! Presrećna sam što je pesma izazvala pravi bum, a ovo i jeste jedna teška balada sa tako jakim rečima i porukom svim prevarenim ženama, možda i najteža pesma u mojoj karijeri. A što se tiče poklona i udvarača, pa svakoj normalnoj ženi to prija, s tim što mene tako nešto ne može da fascinira jer sam odrasla u izobilju. Ali na upornosti svakako nećemo zanemariti.

Da li si saznala ko je osoba koja se toliko trudi oko tebe. Kažu da je jedan mladi i zgodni košarkaš koji igra u inostranstvu?

- To ne znam! Stalno je uz 1.001 ružu i šampanjce stizala posetnica s lepim porukama, ali bez potpisa. No, uvek je u desnom uglu stajala nacrtana lopta sa srcem. Mediji su protumačili to kao potpis jednog košarkaša! U svakom slučaju, u pitanju je uporan neki mladić.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Kaća Grujić

Nego, da budemo konkretni, jesi li ti u svom životu imala mušku kurvu?

- Pesma ima autobiografskih delova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pesmi danas može da se poveže sa svakom drugom devojkom. Mnoge su doživele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pesma nosi snažnu emociju i poruku: ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vređa.

Priča se za neke tvoje koleginice da vole oženjene. Da li tebe privlače takvi muškarci?

- Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvek budite jedine i najbolje!

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Grujić

Da li si nekada imala nepristojne ponude? Tipa da te pojedina starija bogata gospoda zovu na jahte?

- Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade devojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pevačice i nazovipevačice. Ako je to njima lepo i isplati im se, meni nije.

Na koga tačno misliš i kakvu poruku imaš za njih?

- Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

28.02.2020 13:01

A htela je kada su je probijali.

Milan

29.02.2020 14:07

Pre je spavala a sada se opametila.