Burna prošlost Aleksandre Radović: Prvog supruga ni da pomene, a drugog ostavila posle mesec dana!

Autor: Blic.rs

Zabava

25.02.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Radović nikada ne priča o svom privatnom životu, a malo je poznato da iza sebe ima dva muškarca koji su joj nekada mnogo značili.

RepublikaFoto: Privatna arhiva/Hello magazine
Aleksandra Radović

Poznata pevačica prvi put je “stala na ludi kamen” sa bubnjarom Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je Aleksandra nastupala u vojnom orkestru.

Još kao studentkinja stupila je u vezu sa Dejanom, a kasnije uplovila i u bračne vode.

- Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih dvoje. Posle godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se venčaju - navodili su upućeni izvori.

- Aleksandra i Dejan su non-stop bili zajedno, svi su bili ubeđeni da će njih dvoje zajedno ostariti. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao. Pokušala sam od nje da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila prvog supruga, ali to je za nju tema koja ne sme da se pominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku s Džonijem.

Foto: instagram.com/alexandradovic
Aleksandra Radović

Aleksandrina tišina nastavila se i kada je uplovila u vezu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, ali i kasnijim rastankom.

Započeli su i zajednički život, a posle godinu dana su saznali da čekaju bebu. Ipak, ona je samo mesec i po dana posle porođaja ostavila Zeremeskog. Zbog čega, nikad nije otkrila.

Nakon toga poznato je da je pevačica bila u vezi sa biznismenom Srđanom Stojanovićem, a njihova romansa je takođe završena nakon dvogodišnje ljubavi, 2017. godine. Od tada Aleksandra se više nije pojavljivala u javnosti sa jačom polovinom, niti komentarisala svoj ljubavni život.

Pevačica sada ističe da joj je najbitnija ćerka u životu, a svoj emotivni status više ne komentariše u javnosti. Poslednji put na tu temu je rekla:

- Uvek sam srećna, ispunjena. Majka sam i to je sve što je važno i to se jedino računa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading