Emina uplašena: Nedavno se vratila iz Italije, sada strahuje od koronavirusa!

Autor:

Zabava

25.02.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus je, nažalost, trenutno glavna tema o kojoj priča ceo svet. Mnoge javne ličnosti su se oglasile tim povodom, a jedna od njih je i pevačica Emina Jahović.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

Naime, ona je nedavno boravila u Italiji, a po sletanju u Istanbul snimila je video poruku i podelila je na društvenoj mreži Instagram.

- Hej, ljudi. Sad je deset sati uveče u Istanbulu. Na televiziji gledam vesti o koronavirusu koji se širi Evropom - počela je priču pevačica ozbiljnim tonom.

- Želim sa vama da podelim sve ono što mislim i osećam, Pre nedelju dana sam boravila u Milanu i bilo me je sramota da okolo šetam sa maskom na licu, ali sad shvatam da je to bila greška. Nosite masku i perite ruke što je više puta moguće dnevno. Vodite računa o deci. Učinite sve što je moguće da se zaštitite - poručila je Emina u želji da iskoristi popularnost na društvenim mrežama kako bi uticala na sve one koji je prate.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Emina Jahović

- Videli ste već koliko je taj virus opasan. Želela sam ovo da podelim sa vama. Volim vas sve. Laku noć!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading