Indi Aradinović šokirala izjavom: Hoću da me dohvati Sekin Veljko!

Autor:

Zabava

24.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Indira Indi Aradinović gostovala je u emisiji Ekskluziv povodom nove pesme koju radi, te je pevačica najavila povratak na estradno nebo u punoj snazi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

Tema razgovora bila je i njena kilaža, a Indi je bez dlake na jeziku izjavila da bi izgledala savršeno kada bi o njoj brinuo muž njene koleginice Seke Aleksić.

- Nerviraju me ti komentari, stalno da li je Indi smršala, Indi je smršala, dosadili su više sa tim, imaju li nešto novo o meni da pričaju. Ja objavila 16.000 pesama, oni samo o mršavljenju. Smršala bih kada bih imala strogog partnera, kao što Seka ima Veljka. On je iz nje izvukao maksimum. Ja sam tako slične građe kao ona, pošto sam ja mlađa. Kada bi me on dohvatio, izgledala bih top, meni takav muškarac treba. Kako se Seka nadala, dobro se udala - izjavila je Indira.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Veljko i Seka

Pevačica se potom osvrnula na svoje obožavaoce, pa je ponovo iznenadila komentarom da je pištolji prate kroz život.

- Vole me mafijaši, oni su moji obožavaoci. Prate me kroz život pištolji, ta mafijaška energija, nije to slučajno. Mene vole i mladi i stari i pištolji, ja nisam tipično žensko, ne volim roze, ne volim cveće - objasnila je Indi i poručila da se na estradu vraća u punom sjaju.

On je iz Seke izvukao maksimum, meni treba takav muškarac, strog partner

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi

- Ovo je nova Indi, ja sam drugačija, nikad jača i bolja. Neću da kažem da ću da uništim estradu, ali ću sigurno da je osvojim, to je za početak dovoljno - rekla je Aradinovićeva i otkrila zbog čega još uvek nije pronašla idealnog partnera.

- Nemam muškarca zato što sam previše pametna. Bavim se sobom i ne bavim se više muškim dezenom laži i njihovim projektovanjem. Nema mesta za to u mom životu - zaključila je Indi. G. D.

Foto: intstagram.com/indy_ara_indira

Kolege bi volele da nestanem sa zemlje

Indi se pohvalila da ima mnogo posla i da je često u inostranstvu, te da nije ni u kakvom problemu iako bi pojedine kolege želele da joj se nešto loše dogodi.

- Mnogi bi voleli da sam u problemu, ali, na njihovu nesreću, to se neće desiti, vraćam se na estradu punom parom. Kad me nema, ja tad najviše radim - rekla je Aradinovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading