DA SE SMRZNEŠ! Gajbetina ko sa Menhetna: Sandra Afrika prvi put pokazala luksuzni stan!

Autor:

Zabava

23.02.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika trudi se da svoj privatni život javno ne eksponira, međutim ovaj put napravila je izuzetak.

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Afrika

Iako do sada vrata svog doma nije otvarala za javnost, zgodna pevačica rešila je da se pohvali prostranim, pažljivo uređenim stanom u srpskoj prestonici, na koji je iskeširala pravo bogatstvo.

Njeni pratioci na društvenim mrežama bili su u prilici da vide samo jedan kutak njenog porodičnog doma - ogromnu dnevnu sobu u kojoj Sandra provodi najveći deo svog slobodnog vremena, ali i okuplja prijatelje i sebi drage ljude. Mesta ima za sve, budući da samo u dnevnom boravku ima dve prostrane garniture. Iz priloženog se vidi da dominiraju prirodni, zemljani tonovi, a oni upućeni u dizajn enterijera saglasni su u tome da pevačica nije štedela, te da je pravo bogatstvo potrošila kako na podove, tako i na plafon.

- Dome, slatki dome - napisala je Afrika u opisu fotografije koju je podelila sa svojim pratiocima na Tviteru i Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading