Mama Jovana putem Skajpa pratila slavlje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Željko Joksimović velikom žurkom u jednom prestoničkom klubu proslavio je u sredu uveče rođenje bliznakinja Ane i Srne u društvu brojnih poznatih ličnosti, dok je Jovana slavlje pratila preko Skajpa.

RepublikaFoto: instagram.com/milan.marinkovic
Slavilo se sa suzama radosnicama

Naime, tata Željko putem svog telefona celu atmosferu uživo je prenosio mami Jovani, koja je bila u porodilištu sa bebama.

- Željko je prvi stao na binu, prethodno je pozvao Jovanu na Skajp i rekao u mikrofon: "Za najlepšu mamu! Hvala ti što si me učinila najsrećnijim čovekom na svetu!" i zapevao makedonsku pesmu "Jovano, Jovanke", što su svi pozdravili aplauzom. Dok je pevao, okretao je kameru prema klubu kako bi Jovana mogla da vidi sve koji su došli da podele sa njima sreću - navodi izvor koji je prisustvovao proslavi.

5.000 evra Joksimović je ostavio muzičarima

Kako dalje saznajemo, Željko je čitavo veče kitio svoje muzičare, a upućeni tvrde da im je ostavio više od 5.000 evra bakšiša.

RepublikaFoto: instagram.com/vecamilanovic

Prava euforija nastala je kada se mikrofona latila Brena, koja je prvo zapevala pesmu "Zrno bibera", koju je za nju napisao upravo Joksimović. Posle nje pevali su i Jelena Tomašević, Aco Pejović, Ana Bekuta, Romana Panić, Dženan Lončarević.

Među uglednijim zvanicama bili su i političari Ivica Dačić sa suprugom Sanjom, Branko Ružić, Čeda Jovanović sa suprugom, te pevači Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Kovač, Haris Džinović i Melina, Nenad Knežević Knez kao i Jovanin kolega i kum Srđan Predojević, Voja Nedeljković, Žika Jakšić, te funkcioner Partizana Žarko Zečević.

RepublikaFoto: instagram.com/milan.marinkovic

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a gosti su nakon žurke komentarisali da su se sjajno proveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading