Pobeći ću iz zemlje kad se Sloba bude ženio: Kija progovorila o Radanovićevoj svadbi, pa ga ponizila pred gledaocima!

Autor: Blic.rs

Zabava

21.02.2020

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kristina Kija Kockar nedavno se vratila sa američke turneje, a sada se osvrnula na navode da će Sloba da se ženi.

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar

Naime, dok je Kija nastupala njen bivši suprug Slobodan Radanović je uživao u ljubavi sa novom izabranicom, a dok su mnogi spekulisali da ju je i zaprosio, drugi suu se pitali kako će Kija to podneti.

Ona je za "IDJ TV" istakla da na dan venčanja očekuje naslove da je završila u ludnici, polomila ceo stan ili uletela na svadbu sa prigovorom, ali ipak im i poželela sve najbolje.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

- Želim mu svu sreću. I treba da se oženi, to je sasvim normalno, on je mlad dečko. Sve je to normalan proces. Očekujem ozbiljne naslove kad se bude ženio. Pobeći ću iz zemlje taj dan - rekla je Kija i dodala da će njena naredna svadba biti "svadba decenije".

- Izvini Slobodane, moja će takva biti, moraćeš da se pomiriš sa tim - rekla je kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

22.02.2020 10:13

Sloba je lažov. Svakog dana laže. Sve laže i pri tome se još i smeje. Neozbiljan je za brak. Neozbiljan je za sve. Nikada ozbiljno ne razgovara. On može da doprinese braku samo igrajući se sa decom.

Odgovori 10 0