Folk zvezda mora na još jednu intervenciju u Beč: Džej ponovo operiše srce

Autor:

Zabava

22.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski ponovo će morati da ide na operaciju srčanih zalizaka, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Džej Ramadanovski

Naime, kako tvrde prijatelji folk zvezde, na poslednjoj kontroli u Beču na kojoj je bio doktori su ustanovili da se stvorio mali tromb, koji neće moći da se reši lekovima već hirurškim putem.

 

- Kako sada stvari stoje, reoperacija će morati da se radi! Nije retka pojava da se nakon operacije srčanih zalizaka stvori tromb, pogotovo ako pacijent nije toliko vodio računa, odnosno nije kontinuirano uzimao terapiju. Džej je u početku pazio na sve, a poslednjih nekoliko meseci se malo opustio, tako da nije čudno što se ovo desilo - kaže odlično obavešten izvor iz pevačevog okruženja.

Operacija koja je izvedena u Beču pre dve i po godine najverovatnije će tamo biti ponovljena. Kako kažu prijatelji ovog folkera, on u njih ima veliko poverenje, jednom su mu sve već odradili kako treba i veruje da će i ovog puta biti tako.

- Džej nije uplašen nimalo. On generalno nije plašljiv tip, a i veruje da će sve biti u redu, kao što i hoće - tvrdi dobar prijatelj ovog pevača.

Alkohol i droga napravili katastrofu

Zbog dugogodišnjeg konzumiranja opijata i alkohola, kao što su lekari konstatovali, Džeju Ramadanovskom je zdravstveno stanje prvi put drastično ugroženo još 2012. godine. Tada se na nagovor prijatelja i doktora Ramadanovski podvrgao injekcijama poznatim kao blokade, a smisao ove intervencije je u tome da u organizam pacijenta unese medikament koji ometa dejstvo narkotika ili alkohola. Kada se ubrizga u organizam, kao što je bio slučaj kod Ramadanovskog, nikako se ne sme konzumirati nikakva droga niti alkohol jer može izazvati ozbiljne posledice. Međutim, uprkos zabrani, Džej je nastavio sa konzumiranjem alkohola.

Podsećanja radi, Džeju su u martu 2017. godine doktori rekli da mora da operiše srčane zaliske, što je on uradio u oktobru iste godine. Operacija je tada protekla u najboljem redu, a Džej se lavovski držao, dok su uz njega sve vreme bile ćerke. One su ga tada bukvalno od jutra do mraka nadgledale. Sada su uz njega i ćerka Ana i zet Adil, koji će najverovatnije ići sa njim za Beč. Pozvali smo pevača da čujemo šta će nam i on reći, ali je ostao nedostupan na broj poznat redakciji.

I oni su imali zdravstvene probleme

Bora Drljača je krajem prošle godine u velikim bolovima hitno primljen u Urgentni, gde su mu operisali kancer na debelom crevu. Bora se za sada oseća dobro i nada se da više neće imati takve komplikacije. Zorici Marković su lekari 2007. godine ugradili bajpas i ona nikako ne bi smela da se nervira jer svaki stres može da bude koban po nju. Lepa Brena se nekoliko puta našla na operacionom stolu, zbog tromboze, zbog ciste na jajniku, ali i ruke koju je lomila. Nada Obrić je krajem prošle godine treći put operisala rak bešike, nakon čega je rekla da je u životu najviše održava vera. Mira Škorić je takođe imala velike zdravstvene probleme i četiri puta operaciju karcinoma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

22.02.2020 10:10

Nije mogao da se operiše u Beogradu?