(FOTO) Nekada je izgledao kao žena! Azis potpuno promenio lični opis, a evo sa kojim po*no glumcem je u vezi!

Autor:

Zabava

21.02.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bugarski pevač Azis napravio je neverovatnu transformaciju kada je prešao iz oblačenja u žensku garderobu u pravog muškarca. On danas za razliku od pre izgleda potpuno drugačije, s obzirom na to da je krenuo da trenira u teretani i gradi mišiće na svom telu.

RepublikaFoto: Diapason Records
Azis

Azis sada uživa u životu sa novim partnerom Aleksom koji izgleda slično poput njega. Na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje njihove zajedničke fotografije na kojim se vidi da su u strasnom zagrljaju.

On se i dalje bavi pevanjem, dok njegov dečko zarađuje za život tako što na internetu na jednoj popularnoj društvenoj mreži prodaje svoje gole fotografije i snimke., jer se bavi amaterskom pornografijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I fiel great ?You ? #azis #азис #whoCares #love #freedom #bear #daddy

Објава коју дели Azis Online (@azis_online_new) дана 17. Феб 2020. у 9:16 PST

Bugarin iza sebe ima nekoliko albuma i singlova koji su jedni od najpopularnijih u njegovoj zemlji. U našoj zemlji je snimio duet sa Martom Savić i Mirkom Gavrićem. Njegova najpoznatija pesma na društvenoj mreži Jutjub broji blizu 93 miliona pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading