Plaše se da nije rak?! Luna mora na operaciju, lekari je uputili HITNO na onkologiju!

Autor: Svet

Zabava

21.02.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani bila je presrećna kada je ugradila silikone.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Otad nosi samo duboke dekoltee, ali pošto se nije pridržavala propisane procedure, javile su se komplikacije.

- Luna je godinama patila što nema veće grudi. Nikada nije mogla da nosi većinu stvari koje joj se sviđaju jer je, što bi se reklo, bila ravna kao daska, pa je sa silikonima bila presrećna. Ali sad njena nestrpljivost stiže na naplatu. Pošto nije nosila steznik koliko su lekari odredili, silikon, koji bi trebalo da stoji na svojoj poziciji nije srastao i dobio svoje mesto. To se sve češće dešava mladim devojkama. Luna je veoma kratko nosila steznik, jer nije mogla da izdrži. Želela je što pre da obuče dekoltirane stvari - kaže izvor i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Sada, kada je primetila da se ovo dešava veoma je uplašena. I Anabela je danima van sebe jer zna šta je prošla kada je operisala rak dojke. Već su bile kod lekara, koji su ih uputili na onkologiju, pa će nakon detaljnih analiza znati kako stoje stvari. U svakom slučaju, neminovna je mala korekcija grudi - kaže izvor blizak Luni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Iva

21.02.2020 11:08

Joj bre sto ivakav naslov za...da se najezis

Deka

21.02.2020 12:01

@Iva - One stalno lažu o svim bolestima. Samo da se nešto objavi u medijima o njima. Ja im ne verujem. Kad te neko slaže više desetina puta svakako mu ne trebaš verovati.

Ozren

21.02.2020 11:35

A podsmevale se Kiji, kada je išla na onkologiju.