Radanovićeva verenica misli da će Kristina da im nanese zlo: Plašim se da će Kija nauditi meni i mom detetu!

Autor:

Zabava

21.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar ne može da se smiri od kada je prvi put pre nekoliko dana na jednoj humanitarnoj večeri srela bivšeg muža Slobodana Slobu Radanovića i njegovu suprugu Jelenu Đuričanin!

Foto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Kako saznaje Srpski telegraf od prijatelja bliskih Kockarevoj, ona je ovo suočavanje teško preživela, iako nijednog trenutka nije htela da pogleda u njih, o čemu je naš list juče i pisao.

Kija je rekla svom bliskom drugu da će je Sloba zapamtiti, a za njene planove odmah su saznali i njen bivši suprug i njegova draga, koja je u strahu da im ne naudi, kao i njenoj deci.

- Kija je tek sada ozbiljno ogorčena na Slobu, ne može da se pomiri sa tim da je Sloba više profitirao u svakom smislu - popularniji je od nje, ima mnogo više nastupa od nje, samim tim i više para, a na sve to je mnogo srećan u ljubavi jer je našao ženu svog života, sa kojom je započeo zajednički život u centru Beograda - tvrdi naš izvor.

Foto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar

Njihov susret je dodatno dolio ulje na vatru. Kako kaže naš sagovornik, Kija je sve vreme na turneji po Americi razmišljala i pričala o njima, a oni to vrlo dobro znaju jer bivši supružnici imaju mnogo zajedničkih prijatelja. S toga je razumljivo zašto Jelena nije mirna jer je veoma upućena da je Kristina ta koja je prva saznala da su ona i Radanović zajedno, te da je još tada pokušala da im rasturi vezu.

- Ne mogu da budem spokojna jer imam decu i plašim se da njima na neki način može da naudi. Da li ona lično ili preko nekih opsednutih fanova, naravno da mi nije svejedno. Znam dobro kako je postupala u određenim situacijama i da je spremna na mnogo toga, a da tu Sloba ne može ništa da uradi. Žena koja je mogla nakon prevare da uđe u rijaliti i gleda muža sa ljubavnicom je spremna na sve - rekla je pevačeva verenica svom prijatelju.

Verio je prstenom od pola miliona!

Pevač Slobodan Radanović se ženi Jelenom Đuričanin u aprilu, kako je Srpski telegraf u januaru ekskluzivno objavio! Tada smo uspeli da uslikamo Slobinu verenicu u kraju, odnosno centru Beograda gde žive, dok joj se na ruci sija prsten od pola miliona dinara. Kako smo tada saznali, Radanović je Đuričaninku verio na intimnoj večeri kada je izvadio prsten od belog zlata optočen brilijantima.

Kako bismo čuli i komentar svih strana, pokušali smo da ih dobijemo preko poziva i poruka, ali niko od njih nije hteo ništa da nam kaže. Šta će se dešavati, vreme će pokazati.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija divljala kod Slobe i u "Lazi Lazareviću"!

Kristina Kockar je prošle godine u oktobru, nakon saznanja da Sloba Radanović ima ozbiljnu vezu sa Jelenom Đuričanin, upala u njegov stan mrtva pijana i napravila haos! Kako je pevač rekao inspektorima, a o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, bivša rijaliti-pobednica je pokušala sebi da presudi nožem kada joj je Radanović rekao da je više ne voli. Po njegovom pozivu došla je policija koja je Kockarevu odvela u "Lazu Lazarevića", gde je nastavila da divlja - drala se da je puste da izađe, pa su je uz intervenciju određenih ljudi, nakon što se malo otreznila, i pustili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jana

21.02.2020 07:05

Jelena je zena majka kraljica i Slobina ljubav i pustite ih na miru da uzivaju u ljubavi

Odgovori 4 22
Ozren

21.02.2020 11:45

Došla trudna Slobi i dovela 2 deteta. Da se Sloba ne muči.

Odgovori 16 2
Deda

21.02.2020 12:23

Dušmani unapred osudjuju Kiju da će nešto učiniti. Kao što naši dušmani unapred opsudjuju Srbiju da stvara Veliku Srbiju i da je pretnja svim susedima.

Odgovori 11 2