Sestra Đusu oprostila batine: Reper negirao nasilje nad rođakom!

Autor:

Zabava

19.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Ivan Ivanović Ðus odazvao se pozivu policije i u pratnji advokata otišao na saslušanje u policijsku stanicu na Zvezdari, gde je dao izjavu povodom optužbe da je u nedelju pretukao Violu S. (39), sestru od ujaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/twitter.com/printscreen
Đus i Viola

Kako Srpski telegraf saznaje, Đus je u razgovoru sa policajcima negirao da je udario sestru. Takođe je izjavio i da je nije šutirao kako je ona navela u izjavi.

S druge strane, Viola je dostavila medicinsku dokumentaciju u kojoj je konstatovan otok uha. Ona je izjavila da neće krivično da tereti brata od ujaka Ivana Ivanovića Ðusa. Obe izjave i medicinska dokumentacija dostavljeni su nadležnom Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Viola odustala od krivičnog gonjenja

Podsećamo da je Viola u nedelju prijavila Đusa policiji. Tada je rekla da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, Ðus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima, a kasnije je došlo i do incidenta.

Viola promenila ploču

Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Ðusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gde su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, reper ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak. Međutim, juče je odbijala da ide kod lekara, dok se danas u policiji pojavila sa medicinskim dokumentima gde joj je konstatovana povreda uha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading